Foto: pixabay.com

52
Život je prepun situacija u kojima se susrećemo s ključnim izborima i nezgodnim situacijama. Ponekad čak ni Google ne može nam pružiti potrebne odgovore 🙂

Kada stvari postanu komplicirane, utješite se znajući da je vaša duša povezana s nečim mnogo većim – Svemirom beskrajne mudrosti, koji vam pruža podršku i vodstvo kad ga najviše trebate.

Nakon što sam već više od tri desetljeća usklađen s područjem Duha, uvjeravam vas da ćete, kada pošaljete misli i pitanja u Svemir, dobiti odgovor u obliku znaka ili signala. Nakon toga na vama je da prepoznate znak kako bi utvrdili njegovo značenje.

Mnogi ljudi dijele priče o nevjerojatnim sinkronicitetima, a zatim me pitaju – “Misliš li da je to bio znak?” Uvijek se nasmijem i kažem im da slušaju svoju intuiciju. Imajte to na umu – ako vam je nešto ostavilo toliki dojam da osjećate potrebu da pitate mene (ili bilo koga drugog) o tome, to je doista poruka!

39

Moja prijateljica Emili nedavno je sa mnom podijelila lijepu priču o tome kako joj je Svemir dao znak kada je odlučila udomiti psa.

Otišla je u azil planirajući udomiti malog, starijeg psa, ali umjesto toga, bila je neodoljivo privučena štencem s prekrasnim, dubokim očima i ogromnim šapama koje su ukazivale na to da će kad odraste biti veliki, aktivni pas – ne idealni kućni ljubimac, s obzirom na njen zauzeti raspored i mali stan.

Ali, kad se nagnula prema njemu, zastala je kad je ugledala njegovu pločicu na ogrlici. Na njoj su pisale informacije o štencu, uključujući ime njegove majke – zvala se EMILI! Znala je, usprkos praktičnim zabrinutostima vezano za njegovu veličinu i neugodnosti podizanja šteneta, on je bio predodređen da bude njezina beba! Sada je odrastao i njena je najdraža srodna duša i prijatelj.

Jeste li spremni dopustiti Svemiru da vam pomogne? Isprobajte ove tehnike:

751) Izradite vlastiti znak

Ako ste suočeni s važnim izborom ili odlukom, neka Svemir zna točno koji znak tražite. Svatko ima svoj način povezivanja sa Svemirom, stoga nemojte se bojati tražiti određeni znak na jeziku koji ćete razumjeti, piše Heal your life.

Na primjer, ako tražite novi dom, zatražite od Svemira da vas vodi tako što će poslati crvenu pticu prema pravoj kući ili neka vam pošalje signal putem brojeva ili cvijeća. Zatim pazite na potvrdu Duha da ste na pravom putu.

2) Budite literalni

Napišite pismo Svemiru tražeći upute. Možda odabirete novi posao ili se pitate hoće li vam novi odnos odgovarati i trebate malo dodatne mudrosti prije nego što napravite potez. Uzmite olovku i počnite pisati.

Budite kreativni – ilustrirajte svoje pismo, napišite pjesmu, čak možete dodati šljokice. Svakako zahvalite Svemiru unaprijed za pomoć!

39

3) Prakticirajte svjesnost

Vjerojatno ćete propustiti čak i najočitiji znak ako samo gledate u svoj mobitel ili ako samo razmišljate o prošlim pogreškama ili sutrašnjim brigama.

Što ste više svjesni sadašnjeg trenutka, više ćete imati koristi od duhovnog vodstva i vlastite mudrosti duše.

4) Obratite pozornost na tok

Imajte to na umu dok teče dan. Kad sve glatko teče, znate da ste na pravom putu. Kada se na svakom koraku pojavljuju prepreke, obratite pažnju i nastavite s oprezom.

Pretpostavimo da tražite novi posao i dogodi se da ispustite svoj životopis točno ispred voditelja koji zapošljava nove ljude u trenutku kad prolazi pored vas.

52
On se upozna s vama i nekako sve klikne. Taj posao vam je suđen! Alternativno, ako se vozite na intervju za posao i imate vrlo malo goriva u automobilu, a zapeli ste u prometu, mobitel vam je prazan, te primijetite da imate mrlju od kave na košulji – Svemir vam govori da taj posao nije za vas.

Dokaz o božanskom vodstvu se pojavljuje posvuda. Svi možemo iskoristiti božansko vodstvo koje će nam pomoći na našem putu u ovom izazovnom ljudskom životu.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

TESLIN LJUBIČASTI DISK

TESLIN LJUBIČASTI DISK

Privjesak na ogrlici

Ozdravljuje, sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, podiže vibraciju, ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Privjesak na uzici, nosi se kao ogrlica. Za razliku od Tesline ljubičaste ploče, disk se može nositi tijekom cijelog dana.

Promjer diska: 4 cm / Materijal: aluminij Ioniziran – ORIGINAL!

Cijena: 199 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaKako korjenska čakra utječe na vaš život?
Slijedeća objavaSkloni ste se ispričavati? Preporučujemo da to izbjegavate u ovih 10 situacija!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.