Foto: pixabay.com

Jeste li u jednosmjernom odnosu?

Jednosmjerna ulica održava promet u jednom smjeru. Iako je taj koncept  učinkovit u prometu, jednosmjerni koncept ne služi istoj svrsi u odnosima.

U svijetu gdje je komunikacija usmjerena više na tehnologiju, a ne na razgovor licem u lice, ljubav koju imate za nekoga može biti poput jednosmjerne ulice; kreće se, ali samo u jednom smjeru.

Kako ćete znati kada osoba koju volite ne gaji jednake osjećaje za vas? Ako se osjećate kao da živite u jednosmjernom odnosu, postoje četiri znaka upozorenja koja vam mogu pomoći u određivanju smjera u kojem se vaš odnos kreće, piše Your tango.

Evo 4 znaka da vas ne voli i da je vrijeme da krenete dalje:

1. Ne inicira kontakt

Tko koga kontaktira? Jeste li vi ona osoba koja šalje poruke ili naziva više puta dnevno? Odgovara li brzo ili joj je ponekad potrebno nekoliko sati da odgovori ili uopće ne odgovori? Kad ste zaljubljeni, pokretanje kontakta je prirodno. Želite razgovarati i dijeliti.

Kada su obje strane aktivno uključene u odnos, sve je ravnomjerno podijeljeno. U uravnoteženom odnosu, bilo da se radi o telefonskom pozivu, porukama ili čak e-pošti, komunikacija napreduje, ne ostaje neaktivna.2. Ne pokazuje puno pažnje

Kako pokazuje svoju ljubav? Kad ste zaljubljeni, vi želite shvatiti potrebe partnera. Ljubav nije samo seks, nego i dodir, riječi, geste pa čak i djela dobrote.

Je li se način na koji vaš partner pokazuje ljubav promijenio ili čak smanjio? Ako jest, zašto?

Je li to prisilno ili vi prvi pokazujete ljubav u nadi da će pokazati reakciju? U odnosima i životu, nada nikada nije strategija.

3. Drži se na distanci

Kada ste zajedno, on kao da je negdje drugdje? Ako je tako, to je znak da on, zapravo, želi biti s nekim drugim ili na drugom mjestu. Pojedinci često govore kako su im partneri “odsutniji od uobičajenog”. U zdravom odnosu, partner može biti u stanju utvrditi razlog udaljenog ponašanja. U nejednako uravnoteženoj vezi, razlozi možda nisu tako očiti.

Sluša li vas partner kada govorite? Razgovara li uopće s vama? Izgleda li nezainteresiran, kao da se dosađuje ili čak kao da je usamljen kad je s vama?

Možda je vrijeme da mu date prostora kako bi vidjeli što se događa. Udaljenost se može povećati, a to može biti štetno. Međutim, iako je štetno, vaše srce moglo bi završiti samo s modricom i neće biti slomljeno.4. Nije iskrena prema vama

Osjećate li da više nije iskren s vama? Jedan od temelja održivog odnosa je iskrenost. Osoba koja vas voli bit će iskrena čak i ako misli da će vas istina povrijediti. Neki će vam reći ono što želite čuti samo da biste ih ostavili na miru. Drugi su toliko brutalni sa svojim riječima pa se pitate: “Je li to ljubav?”

Ponekad se čini kao da nema sredine. Ako je iskrenost važan dio vašeg odnosa i to se odjednom promijenilo, postoji li problem?

Ako postavljate pitanja i partner odbija reagirati i djeluje obrambeno, on ili se boji da će vas povrijediti ili ga jednostavno nije briga. U svakom slučaju, to je opasno mjesto i vrijeme je za ozbiljno preispitivanje duše.

Jednosmjerna ulica, s vremena na vrijeme, može biti teška za navigaciju. Gori scenarij je da se nađete u pogrešnom smjeru. Isto vrijedi i za jednosmjerni odnos. Osoba koja želi raditi na odnosu učinit će gotovo sve, a druga želi izaći iz toga.Dobra je vijest da je sve na vama. Nemojte se nastaviti kretati jednosmjernom ulicom bez smjera.

Pokrećete li vi kontakt i pažnju? Drži li se vaš partner na distanci kada se radi o njegovim postupcima i riječima? Je li iskrenost zamijenjena lažima i obrambenim ponašanjem?

Ako je tako, zaustavite ludilo! Vjerujte sebi.

Možda su “izgubili osjećaj ljubavi”, ali vi imate moć promijeniti smjer i, konačno, svoju budućnost.

Ako si dopustite da izađete i skrenete u dvosmjernu ulicu, shvatit ćete da je ona puna sreće i beskrajne mogućnosti za ljubav!

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaIzmjerite svoju karizmu pomoću ovih 6 pitanja!
Slijedeća objavaRazumijevanje DAROVA samoće, vremena i izolacije tijekom duhovnih pomaka – OVO sebi moramo priuštiti!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.