Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Period pred nama donosi promjene ili, točnije rečeno, vraća nam prilike za promjene. Tranzitna Venera retrogradnim hodom vratila se u Ribe i biće retrogradna do 15. travnja, da bi se vratila u Ovna 29. travnja.

Tranzitni Saturn u Strijelcu bit će retrogradan od 6. travnja, kada kreće u svoj retrogradni hod s 27. stupnja i biće retrogradan do 26. kolovoza, kada će krenuti direktno sa 21. stupnja. Jupiter u Vagi i dalje ostaje retrogradan (do 10. lipnja).

Pridružuje im se i tranzitni Merkur u Biku, koji s 4. stupnja kreće retrogradno 10. travnja.

Tranzitni Pluton u Jarcu kreće retrogradno 21. travnja, s 19. stupnja. Čak pet planeta tijekom travnja bit će retrogradne. Zaista je vrijeme da neke priče dobiju svoje epiloge, pečate vremena i konačne odluke.

Retrogradna tranzitna Venera u Ribama kao da nas želi ponovno uvući u vrtlog sudbine, u vihor karme i suočiti nas sa strahovima za koje mislimo da im odolijevamo.

Napet aspekt kvadrata, koji će djelovati s tranzitnim Saturnom tijekom najvećeg dijela ovog mjeseca, najviše ćemo osjetiti 9. i 21. travnja.

Ljubav ne želi okrenuti čistu stranicu. Emocija želi biti iskrena.

Bacit će nas u pakao, ali će iščupati istine iz nas. Samo istinom možemo krenuti dalje.

Retrogradni hod tranzitnog Saturna u Strijelcu ponovo nas dovodi u situacije od kojih nam se koža ježi, srce mahnito lupa i dlanovi se lijepe. Ali potrebni su nam takvi trenuci. Kako bismo inače osjetili apsolut života i pobjede, ako ponekad ne posrnemo i ne suočimo se s bolom?

Posljednje lekcije, koje Strijelčevi i svi oni sa podznakom u Strijelcu, kao i oni s Mjesecom ili Venerom u ovom znaku, još uvijek nisu usvojili, sada dolaze sa željom da budu naučene. Bez straha, bez bježanja, hrabro i potpuno.

Tranzitni Mars u Biku 6. travnja oblikovat će egzaktan aspekt trigona s tranzitnim Plutonom u Jarcu. Ako želite neke dobre poslovne ponude i planove, ali i pregovore, iskoristite ovaj period.

Retrogradni Jupiter u Vagi biće u opoziciji sa Suncem u Ovnu, egzaktno 8. travnja. Period pretjerivanja, naglih reakcija, pobuna, bunta i protesta je pred nama. Samo oprezno i ne stavljajte “glave u torbe”.

Tranzitni Merkur u Biku kreće retrogradno 10. travnja.  Neka vas ne iznenadi zalutala pošta, nepročitana važna poruka, pozivi koji ne stižu i autobusi koji kasne ili mijenjaju rutu. Smjena vozača, onda kada najviše žurite?

Apsolutno. Zato, bez nervoze, krenite ranije i pomaknite kazaljke unazad, kako biste opravdali kašnjenja.

Sunce u Ovnu oblikovat će i aspekt kvadrata s tranzitnim Plutonom u Jarcu, egzaktno 9. travnja. Sukobi s autoritetima, iako nikome od nas neće biti najjasnije zašto, zbog čega i čemu. Studenti, ne zamjerajte se profesorima u ovom periodu.

Zaposleni, ne pokušavajte objasniti svoje stavove nadređenima, jer ih neće željeti razumjeti. Možete pokušati, ali ćete jedino vi biti iznervirani daljnjim razvojem situacije.

160×600 text-47 lijevo

Pun Mjesec u Vagi očekuje nas 11. travnja. Drage moje Vage, svi vi s podznakom u Vagi ili Mjesecom i Venerom u ovom znaku, budite pažljivi ovih dana. Zaželite želje i radite na njihovoj materijalizaciji svakog dana.

Život vas je naučio već da se želje ispunjavaju prvenstveno onima koji im hrabro idu u susret. Želje traže da budemo spremni za njih. Pripremite teren za manifestaciju.

Sunce u Ovnu biće u egzaktnoj konjunkciji sa tranzitnim Uranom u Ovnu 14. travnja na 24. stupnju.

Ovnovi, svi vi s podznakom u Ovnu, Mjesecom ili Venerom, očekujte nagle promjene, prilike za napredovanje, prilike za lude ljubavi, neočekivana prijateljstva, shodno vašim natalnim kartama.

Period od 4. do 14. travnja zaštićen je prisutnošću četiri retrogradne planete, okružit će nas prošlost, kako bi nas pripremila za budućnost. Sunce će graditi napete aspekte sa tranzitnim Jupiterom, Plutonom i konjunkciju sa Uranom.

Saturn i Venera odigrat će svoj karmički ples. Tranzitni Mars u Biku u trigonu sa tranzitnim Plutonom u Jarcu, biće tu poput suca za ispravne poteze i ovjekovječit će svaku našu dobru odluku.

Izazovan period je pred nama, ali ne treba ga se plašiti. Budite malo oprezniji, malo umjereniji, pazite kome što pričate, kuda i s kim idete.

Krenite ranije, ne kasnite na bitne događaje, ne plašite se životnih izazova, jer oni uvijek imaju neki svoj viši cilj. A ciljevi postoje da bi se ostvarili.

Sretno!

Rajna Cvetković

astroportal

Prethodna objavaKako sudbina može biti tako okrutna i bespoštedna?
Slijedeća objavaKada je divljim životinjama potrebna pomoć i zašto ne uzimati životinje iz prirode?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.