Designed by Freepik

Retrogradni Merkur donijet će velike financijske dobitke trigonom Jupitera u Biku. To znači da se mnoga financijska pitanja mogu poboljšati zahvaljujući pokroviteljstvu, vodstvu nekog od vaših učitelja, producenata ili onih s kojima možete ući u profitabilno partnerstvo.

atma.hr – 52
Retrogradni Merkur uvijek dolazi u naše živote s jednom svrhom – da prepravi ono što ne funkcionira dobro i ne ide u prilog našem budućem napretku. Ovaj put će Merkur biti retrogradan u Djevici od 20.8. do 15.9., u zviježđu koje je odgovorno za mehanizme, rad, radne timove, zdravlje i tehnologiju. U ovom slučaju, njegov zadatak je razraditi ono što se loše pokazalo u ovim područjima vašeg života.

Općenito gledano, Merkur kontrolira komunikaciju i dokumente, što znači da možete lako ponoviti ugovor o radu, proći pregled tijela, poboljšati svoju rutinu i život.

Ako imate problema u radnom timu, vrijeme je za preraspodjelu posla među ljudima, preispitivanje odgovornosti. Isto vrijedi i za svakodnevni život i režim – do 15.9. možete osjetno poboljšati svoj životni stil.

Kada je riječ o novcu, retrogradni Merkur donijet će velike financijske dobitke trigonom Jupitera u Biku. To znači da se mnoga financijska pitanja mogu poboljšati zahvaljujući pokroviteljstvu, vodstvu ili nekog od vaših učitelja, producenata ili onih s kojima možete ući u profitabilno partnerstvo.

Lav

Retrogradni Merkur djelovat će na vaš financijski sektor – možda će vam se prihodi promijeniti ili ćete sami preispitati svoju potrošnju.

Najvjerojatnije ćete se vratiti na svoju prošlu zaradu kako biste je poboljšali i na kraju podigli cijene svojih usluga.

Na primjer, pohađajte tečaj za poboljšanje svojih vještina ili počnite sami podučavati, za što ćete naplatiti povećanu naknadu.

atma.hr – 52
Vodenjak

Retrogradni Merkur dolazi kako bi vas fokusirao na obiteljski budžet i stavio vam pozornost na prihode vašeg partnera.

U vašem obiteljskom životu počinje revizija financija – počet ćete sastavljati dokumente za dobivanje hipoteke, kredita ili odlučiti o popravcima i morat ćete drugačije rasporediti obiteljski proračun.

U vašoj karti Merkur kontrolira sektor osobnih projekata, što znači da se možete odlučiti na uzimanje velikog kapitala za razvoj vašeg osobnog posla.

Bik

Retrogradni Merkur ozbiljno će se uključiti u vaše osobne poslove – u vašoj natalnoj karti on je odgovoran za financije i bit će u retro fazi u sektoru vlastitog projekta.

To znači da odlučujete preispitati koliko novca ulažete u razvoj poslovanja.

Također ćete odlučiti potrošiti novac na djecu ili voljenu osobu na drugačiji način – vjerojatno ćete odlučiti sakriti dio financija ili ćete jednostavno početi skrupuloznije “brojiti” novac koji se izdvaja za vaše dijete.

atma.hr – 52
Škorpion

Retrogradni Merkur do 15. rujna/septembra u vaš će život unijeti ozbiljna pitanja o kapitalu koji biste mogli uložiti u nekakav internetski projekt.

Možda ćete preraspodijeliti financije u ovom projektu ili ćete morati preispitati buduće planove za njegovu provedbu.

Na primjer, ako vaš projekt ima novac investitora ili novac za zajam, tada ćete morati ozbiljno preispitati koje troškove pravite i koliko su učinkoviti.

Julija Lifanova

ATMA/wday.ru/Pripremila: Suzana Dulčić