Astrolozi ističu da će za 4 horoskopska znaka druga polovica 2022. godine biti jako sretna! Evo kojim znakovima Zodijaka će se ostvariti želje, provjerite jeste li među njima!

atma.hr – 52
Blizanci

Usprkos negativnim događajima koji su se dogodili početkom godine, vi ste uspjeli održati duševni mir.

Nisu svi planovi ostvareni, ali u drugoj polovici godine situacija će se promijeniti – bit će prilike da postignete sve o čemu ste maštali.

Nakon lipnja/juna, život će se početi poboljšavati. Bit će prilika koje se ne propuštaju. Dobivši korisne informacije, značajno ćete napredovati u karijeri i uspjet ćete rješavati svakodnevne probleme.

Blizanci će se lako nositi sa svim poteškoćama, oslanjajući se na svoju intuiciju.

Jarac

U drugoj polovici godine mogu vas očekivati ugodna iznenađenja. Otići ćete na neplanirano putovanje, pronaći nove prijatelje i upoznati svoju srodnu dušu. Problemi s novcem će se lako riješiti.

Zahvaljujući uspjehu u karijeri, Jarci će steći dugo očekivanu neovisnost. Neki predstavnici znaka odlučit će promijeniti hobi, sportsku aktivnost, a neki čak i posao.

Sreća prati one koji idu ka svom cilju, u trku sa svojim snovima. Zato nikada ne odustajte.

Potrudite se malo i mnoga vrata vam se mogu otvoriti. Pokušajte izbjeći stres, vježbajte zahvalnost i radite na svom unutrašnjem miru.

atma.hr – 52
Djevica

Posvećenost, ustrajnost i trud Djevice, sada će biti itekako nagrađeni. U drugoj polovici godine očekuje vas povoljna financijska situacija.

Prihodi će znatno nadmašiti vaše očekivane troškove, tako da možete sebi priuštiti odmor o kojem ste sanjali.

Također, ne odbijajte obećavajuće ponude. Preuzmite odgovornost, pokažite svoju snagu, posvetite se cilju – ako budete karakterni, sreća vas neće napustiti.

U ljubavi izbjegavajte konflikte, budite strpljivi i trudite se pronaći kompromis. Nećete biti opterećeni. Odgovarat će vam šetnje i lagan sport.

banner za knjige stvorite novo ja

Vaga

Tijekom druge polovice 2022. Vaga će imati sreće. Ovaj znak će imati priliku da ostvari ciljeve i ambicije u karijeri, započne nove projekte i napreduje na poslu. Zvijezde favoriziraju bilo kakve poduhvate.

Financijska situacija će biti stabilna, zanimljive ideje neće ostati neprimijećene od strane menadžmenta. Savladat ćete sve prepreke i ostvarit ćete impresivne rezultate.

Oni koji su planirali započeti vlastiti posao, sada je pravo vrijeme. Pokušajte izbjegavati suradnju s ljudima koji imaju sebične interese i planirajte svoje troškove kako biste izbjegli nepotrebne odljeve financija.

U ljubavi i obiteljskim odnosima može doći do lijepih promjena. Moguće je da će se smanjiti konflikti, riješiti problemi, a one koji su usamljeni očekuje lijepo poznanstvo.

sensa.mondo