Foto: 52hertz/pixabay.com

Percepcija je sve. Jednostavnost ove fraze ponekad savlada.
Možemo neke izjave ispod smatrati neugodnima, negativnima ili odabrati vidjeti ljepotu i potencijal u njima.

Većina aspekata života sadrži ‘dobre’ i ‘loše’ elemente u sebi. Ponekad smo usmjereni na negativne elemente, ali ovaj kratki popis bi vam trebao pomoći da vratite perspektivu.

Nitko nije zapravo previše zauzet da vam odgovori

Kada se ne čini da smo prioritet u životu ljudi, lako je postati uzrujan i uzeti to osobno. Prvo se  trebamo sjetiti da svatko ima ludnicu u svom životu. Život može biti težak i trebali bi pružiti podršku drugima, kako bi im pomogli da završe svoj posao.

Međutim, ako vas osoba nikad ne pokušava uključiti u svoj život ili ne objašnjava svoju ravnodušnu prirodu, možda vam je bolje bez nje. Ako ne postoji reciprocitet ili čak pokušaj istinske komunikacije, prestanite gubiti energiju.

Svatko traži sebe

Možete li ih kriviti ili prihvatiti krivnju, jer tražite za sebe? Vi ste jedini koji to doživljava, iz prve ruke, te posebne osjećaje, stavove i preferencije.

Možemo se potruditi i podijeliti te trenutke i uvide s drugima, ali informacija je uvijek iz druge ruke. Vi maksimalno osiguravate vaše resurse i vrijeme. Nemojte pokušati lišiti druge tog istog prava.

Atma ponuda: Ogrlica zeleni ahat i žad
Ne možete uvijek usrećivati druge ljude

Ljudi očekuju određena ponašanja i na taj način pokušavaju predati odgovornost za svoje osjećaje. Nemojte pasti u ovu zamku ovisnosti.

Kada nismo povezani s našim izvornim sebstvom, unosimo više energije u svoje formacije, a manje u naš rast. Pokušavajući neprestano štititi ljude do kojih nam je stalo, uklanjamo pritisak koji nam je potreban da ostanemo zdravi.

Svijet nam ne duguje ništa

Ovo je snažna izjava koja je često pogrešno protumačena. Možemo dobiti samo ono što smo zaradili. Ova činjenica rastužuje neke ljude, ali ja mislim da je to veliki poticaj.

Imamo upravo toliko vremena i resursa da učinimo promjenu ili stvorimo život naših snova. Nisu nam zajamčene prilike ili imovina. Jedini aspekt našeg života nad kojim imamo kontrolu je naša percepcija i naš trud.

Atma ponuda: Narukvica – Citrin & Hematit
Djela govore glasnije od namjere ili riječi

Misli i namjere daju oblik svijetu koji nas okružuje, kroz razumijevanje gradimo potencijal za promjenu.

Čak i ako posjedujemo svu mudrost i perspektivu koja može biti  na raspolaganju jednoj osobi, bez djelovanja te tvorevine su samo snovi i fantazije.

Izvor: higherperspectives

Prethodna objavaDanas je Radhastami – Dan Božice: Tko je Radha?
Slijedeća objavaJa sam lijena mama
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.