Mi smo ono što mislimo. A od čega se naše misli sastoje? Od riječi …
Naše su riječi moćna stvar. Riječi koje koristimo za razgovor sa sobom, s drugima, kada razmišljamo, maštamo … to je sve energija. Zašto ne bismo onda iskoristili te naše riječi za svoju korist?

Afirmacije nude idealan način korištenja pozitivnih riječi za stvaranje promjene u životu. Uz pravu afirmaciju možete negativan mentalitet promijeniti u pozitivan, steći bolju jasnoću situacije i napredovati prema ostvarenju svojih ciljeva.

Ispod ćete naći 5 snažnih afirmacija koje će vam pomoći u svim područjima vašeg života.

Zapišite ih i držite ih negdje gdje ćete ih često uočavati i čitati; možda na ogledalo u kupaoni, na vrata od hladnjaka ili na radni stol. S tim afirmacijama na raspolaganju, osjećati ćete se dovoljno jaki da riješite sve stvari i sposobni stvoriti život koji želite i zaslužujete.
Spremni? Evo ih:

1. Svemir me podržava.

Kada se osjećate tužno i usamljeno, teško je osjetiti da postoji netko tko je uz vas. Ova tvrdnja je veliki podsjetnik da nikad niste sami i da je život uvijek na vašoj  strani, bez obzira kakve se stvari činile.

Svemir stalno orkestrira da stvari rade u vašu korist. Vi samo trebate imati vjeru, držati svoj um čvrsto fokusiran na onome što najviše želite i znati da će to postati stvarnost za vas.

2. Ja sam dovoljan.

Vi ste dovoljni, baš takvi kakvi ste sada.

Kada osjetite da vas život pritišće ili kada povjerujete da je sreća moguća samo nakon što postignete određene stvari ili izgledate na određeni način,  vrijeme je da se vratite na mjesto ljubavi prema sebi i da znate kako ste uvijek dovoljni.
3. Moje srce je uvijek otvoreno, a ja zračim ljubavlju.

Bilo da se borite s problemima u odnosu, s niskim samopoštovanjem, stresom na poslu ili što god to bilo – uvijek je najbolje rješenje biti ukorijenjen u ljubavi.

Dakle, koristite ovo kao podsjetnik da uvijek držite svoje srce otvoreno za davanje i primanje ljubavi u svim njenim oblicima.

4. Imam sve što mi je potrebno za sreću.

Zahvalnost je najmoćniji alat za unutarnju sreću.

Dakle, bez obzira što se događa oko vas, s tom afirmacijom na trenutak razmislite na čemu sve možete biti zahvalni i zadržite taj osjećaj tijekom cijelog dana.

5. Moji snovi se ostvaruju svaki dan.

Koristite ovu afirmaciju nakon buđenja ili prije nego što odlazite na spavanje, podsjećajte se na to sve dok ta misao  ne postane ugravirana na vašoj duši!

Izvor: thelawofattraction

Prethodna objavaOva tri znaka se najčešće pitaju što su zgriješili da ih snađe takva sudbina!
Slijedeća objavaNaušnice Crni turmalin – najjači zaštitni kamen
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.