5G mreža, iliti “mreža pete generacije” će povećati trenutnih 700 na 5,8 milijardi mikrovalova u sekundi za mobitele i Wi-Fi podatkovne veze koje koriste tableti i prijenosna računala. Jednom riječju, Frekvencijski Armagedon za tijelo i um (što je i cilj psihopata).

39

Mreža pete generacije (5G) više “bombardira” okoliš od 4G, a zbog kratkih valova visoke frekvencije -DOKAZANO- prodire puno lakše kroz sve, pogotovo kroz živo tkivo što može uzrokovati mutacije tkiva i organa, odnosno gena i time razne bolesti, najčešće i rak. Da bi smanjili potrošnju, antena će biti sve više, praktički na svakom koraku pošto psihopate planiraju 100 postotnu pokrivenost 5G mrežom.

U SAD-u su neovisni znanstvenici dokazali štetnost 5G, ali psihopate i njihove političke marionete te operateri i dalje idu po svom pa plaćaju novinare i internetske trolove da pišu u njihovu korist. Što je najgore, sve se financira iz naših džepova.

Planirani početak rada prvih komercijalnih mreža pete generacije predviđen je za 2020. godinu, a već je sada u pogonu nekoliko testnih.

Video nažalost nema prijevod.

52
Izvor: 2012-transformacijasvijesti.com

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.