Foto: Tyler Sturos/pixabay.com

Svi imamo stupanj osobnog magnetizma, a rad na povećanju tog magnetizma može vam pomoći da privučete više pozitivnosti.

Ovdje su šest jednostavnih, ali moćnih stvari koje možete učiniti kako bi kultivirali vrstu osobnog magnetizma koji će vam omogućiti da zadovoljite svoje najambicioznije i najuzbudljive životne ciljeve.

1) Podijelite svoju energiju

Kada se osjećate entuzijastično i puni ste samopouzdanja, imate visoku razinu osobnog magnetizma. Dijelite to s drugima samo time što se nalazite u istoj prostoriji, jačajući strast i energiju u svima.

Pozitivne povratne informacije mogu dodatno povećati vaš magnetizam. Dakle, kad god se osjećate posebno dobro, družite se s drugim ljudima.

2) Upoznajte bolje sebe

Autentičnost, originalnost i iskrenost mogu poboljšati vaš osobni magnetizam. Kada kultivirate duboke razine samospoznaje, možete postići više i možete dobiti pozitivnija iskustva, jer koristite cijelog istinskog sebe kako bi privukli ono što želite.

Postoji mnogo načina da poboljšate svoju samospoznaju, a mnogi od njih se mogu postići u malo vremena.

Na primjer, možete pokušati pisati dnevnik i zapisivati pozitivne misli o sebi ili možete napraviti popis poruka koje ste primili tijekom djetinjstva i svjesno odbacivati bilo kakve negativne mitove koji su došli iz vaše obitelji.

Atma ponuda: Ogrlica – Plavi Čipkasti Ahat

3) Stvorite više veza s drugim ljudima

Vaš osobni magnetizam se povećava kada se povezujete s ljudima. To možete učiniti na jednostavne, ali učinkovite načine.

Na primjer, samo ako se prisjećate nekih malih činjenica o drugima, pokazujete interes i pozitivnost, a ovim načinom spajanja ćete privući ljude na intelektualnoj, emocionalnoj i duhovnoj razini.

4) Namjerno inspirirajte druge ljude

Kada inspirirate druge ljude pomažete im da privuku u životu više dobrih stvari, a sebi, također, pomažete da i dalje razmišljate pozitivno. Iako se ovo može činiti kao težak zadatak, možete potaknuti ljude jednostavno dijeljenjem nekih uvida koje ste iskusili kao rezultat proučavanja Zakona privlačnosti.

Na primjer, možete im ukratko objasniti moć kreativne vizualizacije i pokazati najosnovnije vizualizacijske vježbe. Kada koristite pozitivan pogled na svijet i svoju strast kako bi inspirirali druge ljude, možete povećati svoj osobni magnetizam. Ljudi će vas povezati s optimističnom energijom, snagom pozitivnog razmišljanja i potencijalom za pozitivnost.
5) Izazovite i odbacite negativnost

Bilo da negativnost dolazi iz unutarnjih ili vanjskih izvora, možete joj se suprotstaviti svojim osobnim magnetizmom. Kada je u pitanju vanjska negativnost, odbacite pretjerano pesimistične, kritične ili okrutne ljude iz svog društvenog kruga.

To vam može pomoći da se oslobodite utjecaja koji bi mogao sprječavati ostvarenje pozitivnog života koji želite kultivirati. U međuvremenu, s unutarnjim negativnostima možete se nositi tako što ćete učiti kako prepoznati i pobijediti kritički unutarnji glas.

Kada čujete kako vam vaš um šapuće sumnje o vašoj vrijednosti ili sposobnosti, prakticirajte mu  odgovarati da ste snažni i sposobni postići sve što želite.

Atma ponuda: Organza ogrlica s tirkiznim privjeskom

6) Vizualizirajte sebe magnetično privlačnima

Možete napraviti velike promjene ukoliko samo deset ili petnaest minuta dnevno radite vježbu kojoj je cilj povećati vaš osobni magnetizam. Možete početi (kao što to činite s većinom kreativnih  vizualizacijskih vježbi) sjedenjem u opuštenom prostoru i fokusiranjem na disanje dok ne dođete do meditativnog stanja.
Zatim zamislite sebe kako prštite od pozitivne energije i magnetizma i osjetite kako vaše tijelo privlači najznačajnije snove i ciljeve prema vama. Kad završite vježbu, trebali biste se osjećati energičnije, intenzivno stimulirani i potpuno u stanju da privučete ono što nastojite postići.

Molimo vas da u komentarima ispod podijelite svoja iskustva ili stavove o povećanju osobnog magnetizma.

Izvor: thelawofattraction

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 02.08.2016.
Slijedeća objavaTajne besprijekorne kože iz cijelog svijeta: Francuskinje imaju jednostavan trik!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.