Foto: pixabay.com
Kada osoba umre, odnosno duša napusti fizičko tijelo, mogu joj se dogoditi mnoge stvari.

Preminula osoba prije ponovnog utjelovljenja ima sposobnost neko vrijeme (duže ili kraće – ovisno o karmi), boraviti na Zemlji bez uzimanja fizičke forme (mnogi to zovu “duh”, po Vedama to se zove “suptilno tijelo”, odnosno neutjelovljena duša sa svojim umom, inteligencijom i lažnim egom).

Ona to može učiniti iz mnogo razloga, ali osnovna ideja je da pokušava shvatiti odnosno postići nešto što treba razriješiti situaciju koja nije za života prirodno riješena, nešto što muči nju ili vas i što vama ili njoj ne da ići dalje, proslijediti važnu poruku…

Pošto ne uzimaju fizički oblik, te duše mogu komunicirati samo neizravnim sredstvima. Činjenica da čitate ovaj članak govori puno o vašoj spremnosti da ostanete otvoreni i slušate.

Ovdje su neki od uobičajenih načina kojima “duhovi” (neutjelovljene duše) pokušavaju razgovarati s nama. Ukoliko vam se događa nešto od toga, zaboravite na strah od nepoznatog i slušajte svoju intuiciju. Samo vas vaša intuicija može učinkovito voditi.

Živopisni snovi ili vizije za vrijeme meditacije

Duhovi su najpoznatiji po tome što pokušavaju doći do nas kroz snove i meditaciju. Tada su naše misli mirne i mi smo otvoreniji. Oni će stvoriti scenarij ili znakove koji će privući našu pažnju.

Posebno kada sanjate, usklađeni ste s drugim sferama i duhovi lakše razgovaraju s vama. Prije nego što  počnete meditirati ili spavati, iskreno zatražite poruku.

Vaša čula su oštrija, poboljšana

Duhovi komuniciraju putem neizravnih načina, tako da će izoštriti vaša osjetila i vi ćete primjećivati više stvari. Moći ćete ih vidjeti perifernim vidom ili ćete osjetiti miris cvijeta koji vas podsjeća na neku preminulu osobu.

Često u početku nećete znati što ste vidjeli, ali ostanite mirni i otvoreni za iskustva.Elektronika se čudno ponaša

Svi smo to vidjeli u filmovima, ali to ne znači da nije točno. Elektronika se uključuje i isključuje, ton se pojačava ili se na televizoru mijenjaju kanali.

Ova pojava će se nastaviti sve dok se izravno ne suočimo sa situacijom.

Znate stvari koje ne možete objasniti

Jeste li ikad imali osjećaj da znate nešto, a ne možete se sjetiti da ste to ikada učili? Duhovi vam mogu telepatski slati  informacije. Te informacije će vam trebati, stoga ostanite otvoreni za njihovo postojanje.

Također, duhovi mogu upravljati našom intuicijom. Dakle, slušajte vaš unutarnji osjećaj, jer vas može odvesti na nepoznata mjesta.
Često osjećate žmarce

Ako ponekad razgovarate o preminuloj osobi ili situacija u kojoj se nalazite ima veze s preminulom  osobom, a vi osjećate senzacije poput hladnoće, trnjenja ili žmaraca, to bi mogao biti jasan pokazatelj prisutnosti.

Iako to nisu uvijek najugodnije senzacije,  zapamtite da su oni sada na drugačijim valnim dužinama.  Dakle, nemojte se bojati, kada se to dogodi, oni vam samo žele nešto reći.

Osjećate kao da vas neko vodi

Nešto vas gura u određenom  smjeru, a vaša intuicija to ne može shvatiti.

To je još  jedan način na koji vas duhovi pokušavaju odvesti na neko mjesto na koje morate otići kako bi otkrili nešto što vam je skriveno.

Izvor: thespiritscience / Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!
Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.
Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 250 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaKako ne upropastiti svoj život
Slijedeća objavaOgovaranje uzrokuje oštećenje organizma!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here