Mi smo društvena bića. Duboko nam je stalo do dojma koji ostavljamo na druge ljude, tako da ponekad djelujemo različito od društvenog standarda.
Što se događa kada pokažete tko ste vi zapravo?

1. Osnažujete se.

Kada se ne opterećujemo s tuđim očekivanjima i idejama, vraćamo svu snagu natrag u svoj život. Vidimo ljepotu i čudo u svemu. Možda ćete se iznenaditi!

2. Sretniji ste.

Kada se ne morate skrivati od svijeta, to je kao da vam se težina odstrani s ramena. Sada kada ste potpuno ono što jeste, konačno se možete zabaviti i živjeti istinski sretan život.
3. Vaš pogled na svijet postaje pozitivan.

Ponekad ne shvaćamo koliko nas čini nesretnima kada se ponašamo kao netko drugi. To stvara samo negativnost. Kada ste ono što jeste, shvatit ćete koliko više možete dati svijetu.

4. Postajete jači.

To je jedna vrsta snage koju vam nitko nikada neće moći oduzeti jer pripada samo vama. Bez obzira što vam život donese, vi znate da to možete podnijeti jer ste ono što uistinu jeste.

5. Više ne morate impresionirati nikoga.

Nije li to predivna misao? Ne morate impresionirati nikoga osim sebe. Ispunjavate samo svoja očekivanja i potencijal umjesto očekivanja drugih ljudi.
6. Imate više samopouzdanja.

Mislim da bi nam svima koristilo malo više samopouzdanja.

Izvor: higherperspectives

Prethodna objavaGel aloe vere – prirodno sredstvo protiv bora
Slijedeća objavaMora li lijepo biti istinito? Je li sve istinito lijepo?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.