Foto: pixabay.com

Jeste li se ikada zapitali kako neki ljudi jednostavno znaju stvari? Znaju stvari koje je nemoguće znati ili čak mogu predvidjeti budućnost. Oni vjerojatno koriste svoj unutarnji talent – ekstra senzornu percepciju.

Uvijek govori dobro o drugima…
Ukoliko želite razviti vlastitu Bogom danu intuiciju, za početak bi bilo dobro da saznate vrste glavnih psihičkih sposobnosti.

Možda ćete otkriti da već primate te darove!

Ovdje ćemo istražiti šest glavnih vrsta intuitivnih sposobnosti, pomoću kojih primamo duhovne poruke. Oni su povezani s pet fizičkih osjetila (vid, zvuk, dodir, miris i okus), a možda ćete uvidjeti da je vaša intuitivna sposobnost povezana s vašim najjačim fizičkim osjetilom.

Na primjer, ako imate jako oštar vid, možda otkrijete da ste prirodno vidoviti. Uz malo vježbe, svatko može razviti svoje prirodne psihičke sposobnosti.

Šest glavnih vrsta psihičkih sposobnosti

Vidovitost – Gledanje

Vjerojatno najpoznatija i najmanje shvaćena psihička sposobnost – sposobnost jasnog viđenja. Vidovitost nije tako dramatična kao što je prikazuju na filmu ili u drugim medijima. To je sposobnost da vidimo objekte koji rezoniraju sa četvrtom dimenzijom i dimenzijama iznad nje.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Vidovita osoba ne mora imati jasne vizije ili “vidjeti” budućnost. Ta sposobnost je suptilnija od toga. Vidovita osoba je prijemčiva za slike ili vizije koji se odigravaju u umu i sadrže poruke duhovnih vodiča.  Kako širimo našu svjesnost, naša percepcija raste izvan granica fizičkog spektra svjetla.

Zato možemo «vidjeti» objekte i bića iz četvrte dimenzije i iznad. Možete vidjeti sliku određenog simbola, broj ili boju u glavi. Možda vidite takve stvari, ali ne možete shvatiti što vam ta vizija pokušava reći. Ne treba sve stvari uzeti doslovno, međutim, ako imate takvu jaku sposobnost, vi možete doći do točke gdje doslovno “vidite što dolazi.”

Clairaudience – Astralni sluh

To je sposobnost da čujemo zvukove i poruke koje su izvan područja fizičkih ušiju, iz četvrte dimenzije i iznad nje. Astralni sluh je naš multidimenzionalni sluh. Mi možemo aktivirati astralni sluh slušanjem tihog, malog glasa u nama. Ako vježbamo svi mi možemo komunicirati sa realnostima koje rezoniraju sa frekvencijama iznad treće dimenzije.

Možete čuti u svom umu vaše vodiče kako vam govore, baš poput glasa u pozadini glave. Ponekad vam ‘unutarnji glas’ daje određenu naredbu ili smjernicu, da odete na neko mjesto, da se krećete u određenom smjeru ili čak da potpuno prestanete sa trenutnim aktivnostima.

Osobe sa razvijenim astralnim sluhom mogu primati poruke od osoba koje su otišle na neku drugačiju razinu, na primjer od predaka ili preminulih voljenih osoba.

75Clairsentience – Astralna osjetljivost

Astralna osjetljivost je zajednički izraz za sve psihičke osjećaje zajedno.

Ukoliko imamo astralnu osjetljivost, mi možemo raspolagati našim osjetilima da mirišemo, vidimo i dodirujemo auru druge osobe i čujemo misli druge osobe, osjećamo njihove emocije i/ili komuniciramo sa bićima iz viših dimenzija.

Astralna osjetljivost se doživljava kao osjećaj, obično popraćen fizičkim senzacijama. Dobivate senzacije u svom tijelu,  kao što su nervoza, uzbuđenje, radost ili strah, koje vam pomažu da bolje razumijete neku situaciju.

Mi možemo namirisati da nešto «nije kako treba», dobiti brzi uvid u nešto krajičkom našeg oka, doznati nešto što trenutak prije nismo znali, zaviriti na sekundu u drugu realnost i/ili odjednom postati konfuzni i dezorijentirani.

Vrlo često mi doživljavamo naše alternativne realnosti kroz našu astralnu osjetljivost. Astralna osjetljivost se može doživljavati kao «Znanje» koje dolazi u našu svjesnost. Ako vjerujemo tom znanju, ono nas može voditi kroz mnoge prepreke u životu.

Uvijek govori dobro o drugima…
Claircognizance – Nadznanje ili nadosjetilno znanje

Ponekad možda ne znate činjenice ni logiku koja stoji iza određenog koncepta, ali svejedno prirodno znate stvari. Znate da nešto znate, ali ne znate otkud to znate. Vi zapravo preuzimate informacije od duhovnih vodiča, a pritom ste snažno uvjereni i sigurni u njihovu točnost.

Ponekad je to nešto jednostavno kao kada dobijete osjećaj da ne vjerujete nekome, a može biti i nešto dramatičnije – dobijete informaciju da ne ulazite u auto jer ćete imati nesreću.

Unutarnje nadosjetilno znanje može donijeti neke moćne informacije. Obratite pažnju na slučajne intuitivne misli koje se ponekad samo pojave u vašoj glavi.

Clairgustance – Unutarnje kušanje

Ponekad imamo čudan okus u ustima. To je često clairgustance, unutarnje kušanje – prepoznavanje duhovne dimenzije kroz okus.

Na primjer, spremate se za posao i osjetite okus kolača u ustima, zatim odete na posao i saznate da je netko slavio rođendan i donio kolače.

Mediji koji imaju pojačano unutarnje kušanje često mogu kušati omiljene vrste hrane duha s kojim komuniciraju.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Clairalience – Intuitivno mirisanje

Posljednja psihička sposobnost koju ćemo istražiti je intuitivno mirisanje.

Ponekad osjetimo jak miris u našim suptilnim nosnicama, na primjer miris livade pune cvijeća, kojom smo fizički prolazili u nekom trenutku u danu.

Mediji s jakim intuitivnim mirisom ponekad će snažno osjetiti omiljeni parfem duha s kojim komuniciraju, što može biti vrlo utješno za članove obitelji.

Miris je snažno povezan s memorijom i ako ojačamo vještinu intuitivnog mirisanja možemo postati vrlo moćna bića na načine o kojima i ne razmišljamo kada govorimo o tim sposobnostima.

S kojim ste osjetilima vi najviše povezani ? Ispričajte nam svoja iskustva u komentarima ispod!

Izvor: thespiritscience / val-znanje

26 HOLISTIČKA ANATOMIJA

HOLISTIČKA ANATOMIJA

Integrativan vodič kroz ljudsko tijelo

Komplementarni i alternativni pristupi zdravlju i medicini sve su više prihvaćeni kako ograničenja konvencionalnih tretmana postaju sve vidljivija. Ova knjiga predstavlja autoritativnu studiju anatomije, fiziologije i patologije, ali cijelu raspravu autorica proširuje povezujući znanost o tijelu i razne oblike alternativnih pristupa zdravlju kako bi istražila način na koji ljudsko tijelo funkcionira – i način na koji stupa u interakciju sa svojim okružjem te kako to postojanje doživljava na emocionalnoj i duhovnoj razini.

440 stranica, format: 16×23 cm

Cijena: 165 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.