Foto: pixabay.com

Postoji sedam vrsta ljubavi koje su pod utjecajem trenutnog stanja naših čakri. Prema njima, naša najaktivnija čakra najvjerojatnije će se povezati s našim trenutnim odnosima pa čak i odrediti hoće li trajati ili ne.

Uvijek govori dobro o drugima…
Pa kako se vaši odnosi podudaraju?

1. Korijenska čakra

Naša korijenska čakra korelira s našim dubokim i urođenim prvobitnim nagonima. Nazivaju je čakrom za preživljavanje.

Većina tih odnosa bila je slučajna, a gotovo uvijek počinju kao slučajni susreti. Međutim, kad im se energija poveže, gotovo ih je nemoguće razdvojiti.

2. Sakralna čakra

Ako obje strane u vezi imaju aktivne sakralne čakre, osobe uistinu uživaju u jednostavnim životnim zadovoljstvima. Ovaj par je također obično više povezan i sposobniji je međusobno bolje komunicirati nego većina.

Međutim, s druge strane, kada su vaše sakralne čakre neuravnotežene – to može biti kaotična noćna mora!

Ne vjeruj svemu što misliš…

3. Čakra solarnog pleksusa

Ljudi s aktivnom čakrom solarnog pleksusa doživljavaju više energije, samopouzdanja, ispunjenja i visoke razine vlastite vrijednosti. Kada su uravnoteženi, oni se uglavnom osjećaju zadovoljni, piše Awareness act.

Ali, ako ta energija postane pretjerano aktivna – može rezultirati narcisoidnim ili egoističnim osobinama koje su nezdrave za trajnu vezu.

4. Srčana čakra

Srčana čakra upravlja sposobnostima koje se tiču ​​ljubavi, bez obzira je li to ljubav prema sebi ili ljubav u našim odnosima.

Ako je aktivna tjera nas da volimo bez granica, a ako je neaktivna da ne možemo vjerovati, opet je njezin utjecaj tu.

77

5. Grlena čakra

Naša komunikacijska čakra leži unutar našeg grla i ona je energija koja nas tjera da iznesemo poantu i kažemo kako se osjećamo. Ova čakra može biti u visoko-aktivnom stanju u kojem nam omogućuje rječito i koncizno komuniciranje.

To dovodi do boljih veza, jer otvorena komunikacija vodi do povjerenja i odanosti. I obrnuto, ako je preaktivna …. U budućnosti može doći do intenzivnih svađa u paru koji dijeli ovaj pretjerani tok.

6. Čakra trećeg oka

Kad su u ravnoteži, parovi s aktivnim čakrama trećeg oka dobro se slažu – tako dobro, zapravo, da je to rijetka pojava. Zajedno oni tvore moćni par koji živi skladno i ostaje zajedno godinama.

Oni dijele intuitivno razumijevanje i duboku empatiju toliko da su ono što većina nas smatra srodnim dušama.

Uvijek govori dobro o drugima…
7. Krunska čakra

Parovi koji imaju aktivne krunske čakre obično su vrlo zanimljivi. Iako njihov fizički život može postati nepostojeći, samo zato što je par uvijek usredotočen na evoluciju i guranje naprijed, uzrokujući da njihova veza bude slična uspješnom poslovnom partnerstvu.

To je jedinstvena, ali visoka razina ljubavi, jer je povezana s našom čakrom koja nas povezuje s božanskim. To je veza između dva plamena o kojoj većina nas samo sanja.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

66 SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

B. A. Brennan: SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

Moj iscjeliteljski put i napredni koncepti iscjeljivanja

Barbara Ann Brennan jedna je od najutjecajnijih iscjelitelja i duhovnih učitelja 21. stoljeća. Svojevremeno fizičarka u NASA-i, Barbara je stekla diplomu iz filozofije i teologije, kao i iz fizike.

U knjizi otkrijte prirodu stvaralačkog procesa u odnosu na sustav ljudske energetske svijest, na koji način sami stvaramo blokade u energetskom polju; kako izgledaju blokade i kako uzrokuju poremećaje u našem životu; proces uklanjanja blokada i oslobađanja našeg stvaralačkog potencijala, kako razviti i upotrebljavati visokoosjetilnu percepciju i njena ulogu u uklanjanju blokada u našem energetskom polju, priroda svijeta stvarnosti četvrte razine i njegova ključnu ulogu u stvaralačkom procesu, povezanost svijeta četvrte razine s iscjeljivanjem odnosa i neraskidivih veza koje su osnova tih odnosa.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.