Foto: unsplash.com

Najbolje veze koje sam imao bile su s osobama s kojima sam bio dobar prijatelj.

Nismo bili najbolji prijatelji u početku, ali postojala je kemija koja je prirodno s vremenom dovela do izgradnje odnosa na temelju prijateljstva. “To je baš kao i gradnja kuće”, kaže Julia Bekker za Bustle.

“Mora postojati solidan temelj na kojem se sve gradi. Prijateljstvo je pod i ljepilo koje drži zajednicu.”

Prema Bekker, mnogi aspekti partnerstva mogu biti privremeni, prolazni ili varljivi. Ljudi se mogu zaljubiti u ideju ili u nekoga s kim imaju eksplozivnu kemiju, ali kad se strast počinje neizbježno smanjivati i kad nam život počne servirati nepredviđene teškoće, prijateljstvo je element koji može ostati jak, kao i uvijek, piše The earth child.

“To je osnovna komponenta za bilo koji trajan odnos.”, kaže Bekker. “Prijateljstvo diktira dinamiku između dvoje ljudi, a ulijeva zajednički jezik i poštovanje. To je ključ za opstanak i dugovječnost. S druženjem bi trebao doći smijeh, zabava i bezuvjetna ljubav; ta vrsta ljubavi i prihvaćanja postoji samo u pravom prijateljstvu. “

Zvuči sjajno, zar ne?

Ovdje su neki znakovi da ste vi i vaš partner su zaista najbolji prijatelji:

Osjećate se zaista ugodno s njim

Možete biti sami, potpuno, 100 posto. Možete razgovarati s njim o svemu i svačemu.

Atma ponuda: Ogrlica – Žad boje lavande

On vidi dobro i loše. Možete mu otkriti sve vaše mane i nećete osjećati sram radi toga, jer on vas nikad ne osuđuje.

Možete se odijevati kako god želite i govoriti što god vam padne na pamet i znate da će vas on uvijek voljeti i prihvaćati. Možete mu pokazati pravu, iskrenu verziju vas.

Stalno želite biti s njim

Bilo da izlazite s članovima obitelji, imate proslavu vezanu za posao ili se nalazite s prijateljima, želite da je i vaš partner s vama, jer istinski uživate biti s njim.

“On čini da se osjećate dobro i želite da vam se pridruži, jer zaista želite da bude s vama, ne zato što osjećate da ga morate pozvati iz obveze.”, kaže Bekker.

On vas podržava

On vjeruje u vas, posebno u onim vremenima kad vi sami ne vjerujete u sebe. On će vam pomoći da prihvatite sebe i borite se za svoje snove. No, ono što je važno ovdje, on  nije prisutan samo kad vam ide dobro, on je tu i kada vam loše ide.

On je tu da vam da poticaj.  Čak i kada ste u krivu, on vam čuva leđa. On vas nikada neće iznevjeriti, a kada padnete, on će vam pomoći da ustanete.”
Želite sve podijeliti s njim

Nešto smiješno, nešto tužno, nešto što vas jako ljuti, bez obzira što je to i bez obzira što vam se događa, jednostavno ne možete dočekati da to podijelite s njim.

Kada ste razdvojeni, želite da ste zajedno.

Vi ste poput dva graška u istoj mahuni

Vi ste sinhronizirani jedan s drugim do točke gdje možete dovršavati rečenicu jedan drugom većinu vremena. On vas poznaje bolje nego što sami poznajete sebe.

Imate mnoge iste interese i na većinu stvari gledate na isti način.

Međusobno se zabavljate

Život nije konstantna drama kada ste zajedno. U stvari, prema Bekker, nije važno gdje ste i što radite, vi samo uživate biti zajedno. “Kada ste u vezi s vašim najboljim prijateljem, bit ćete sretni s njim čak i ako ne radite ništa“, kaže  Bekker.

“Možete jednostavno ostati s njim kod kuće svaku večer i to će vam savršeno odgovarati. On je osoba s kojom bi se željeli zaglaviti u dizalu.”
Atma ponuda: Orgonski Privjesak – Dobro Raspoloženje

On  vas zaista sluša

On vas sluša  jer mu je stalo do vas i želi biti tu za vas. Ono što je najvažnije, on vas poznaje i razumije. On sluša vaša mišljenja jer vas voli i poštuje i vi to možete osjetiti.

“Kada ste sa svojim najboljim prijateljem, slušate jedan drugog i razgovori nisu jednostrani”, kaže Bekker.

Prethodna objavaŽrtva ili Kreator
Slijedeća objavaMatcha čaj
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.