Često vrlo nepredvidljiv, ožujak je i mjesec u kojem se javljaju i prvi vjesnici proljeća. Dani su sve duži, a ovaj mjesec mnogi vole i zbog toga što se priroda ponovno budi i rađa te se u zraku može osjetiti pozitivnost. A što je s osobama rođenim u ovom mjesecu? Sljedeće karakteristike ih najbolje opisuju.

Velikodušnost

Osobe rođene u ožujku vrlo su velikodušne i suosjećajne. One imaju veliko srce kojim osvajaju sve oko sebe. Ta karakteristika ih samo više potiče da nastave u obavljanju nesebičnih djela.

Smirenost

Osobe rođene u ovom mjesecu vole se držati podalje od vreve svakodnevnog života te uživati ​​u nekom tihom kutku zaokupljene svojim mislima. Daleko od toga da su nedruželjubive, ali jednostavno se ne pronalaze u društvu glasnih ljudi te će radije izabrati mir i spokoj.

Talentiranost

Osobe rođene u ožujku izuzetno su talentirane i najčešće su umjetničke duše. Vole likovnu umjetnost i glazbu. I same su kreativne te su u stanju napraviti puno toga sa svoje dvije ruke.

Vjernost

Osobe rođene u ožujku su vrlo rijetko, gotovo nikada, podložne prijevarama. One su vrlo posvećene i ostat će uz osobe do kojih im je stalo i u najtežim životnim trenucima.

Intuicija

Osobe rođene u ovom mjesecu vrlo su intuitivne i gotovo ih je nemoguće prevariti. U tren oka mogu shvatiti ako je riječ o nekakvoj spletki i zbog toga često imaju dosta neprijatelja. Naravno, one oko toga ne brinu, jer vjeruju u poštenje i iskrenost.
Prilagodljivost promjenama

Brda ili doline, ravnice ili pustinje – osobe rođene u ovom mjesecu vrlo lako se prilagođavaju uvjetima okoline i svim životnim situacijama. Ta njihova sposobnost ujedno je i najjača karakteristika koju posjeduju.

Mudrost

One su prikriveni filozofi. Razmišljaju svojom glavom i drugi vrlo rijetko mogu utjecati na njih. Vrlo često i lako nalaze izlaz iz najzamršenijih životnih situacija.
Radost

Osobe rođene u ovom mjesecu su pravi veseljaci i raduju se životu. One šire radost gdje god da odu. Uvijek hodaju podignute glave i u stanju su se smijati i onda kada je najteže!

Autor: minimagazin.info

Prethodna objavaDozvolite si osjećati
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 07.03.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.