Ukoliko ste proučavali korištenje Zakona privlačnosti – alata za poboljšanje života, znate da postoje određene prakse koje su izuzetno važne.
Na primjer, umjetnost učenja kreativne vizualizacije u kombinaciji s verbalnim i simboličkim afirmacijama stvoriti će stalan osjećaj kretanja prema boljoj budućnosti.

Međutim, postoje i određeni kreativni  načini koji će vam pomoći da učinkovitije koristite zakon privlačnosti.

Predlažemo 8 hobija koje možete isprobati, uz objašnjenje zbog čega svaki od njih može biti jako moćan.

1. Sviranje glazbenog instrumenta

Bilo da ste oduvijek željeli imati gitaru ili imate uspavane pianističke vještine iz mladosti, sviranje glazbenog instrumenta može biti korisno na mnogo načina.

Kada se istinski fokusirate na ono što svirate – to je oblik vježbanja svjesnosti, koji (kao i vježbe disanja) može dramatično povećati vašu sposobnost življenja u sadašnjem trenutku.

Osim toga, možete pomoću glazbe nadići osjećaje negativnosti ili sumnje, što će vam pomoći da održite pozitivno razmišljanje koje je presudno u Zakonu privlačenja.

2. Pišite kratke priče

Ukoliko uživate u kreativnom pisanju, dokumentirajte svoju viziju idealnog života – to je snažan način povezivanja s vašim željama.

Fokusirajte se na ono što najviše želite, pišite o svakom pogledu, zvuku i iskustvu koji možete zamisliti kao dio svoje budućnosti iz snova.

Gledajte na ovaj hobi kao ne neku vrstu kreativne vizualizacije – cilj je stvoriti snažan prikaz vaše pozitivne vizije života.
3. Timski sportovi

Ovaj društveni hobi povezuje vas s drugim ljudima u zajednici i pridonosi razvoju pozitivne energije u grupi istomišljenika.

Pogledajte kako vaš duh i entuzijazam poboljšava učinkovitost tima i dokazuje učinkovitost Zakona privlačnosti kao alata za uspjeh.

4. Slikarstvo

Baš kao i pisanje, slikanje može biti prekrasna alternativa stvaranja slika u vašem umu.

Međutim, osim što možete slikati one slike koje želite ostvariti, postoje i druge stvari koje možete učiniti kako bi olakšali osobni razvoj s kistom i platnom.

Konkretno, razmislite o tome kako možete koristiti boje da eksternalizirate neke stvari koje osjećate a udaljavaju vas od uspjeha.

Prikažite prepreku, izazov ili brigu, a onda polako pretvorite sliku u prikaz nade.

5. Joga

Baš kao što vas i sviranje instrumenta usidri u sadašnjem trenutku, tako i joga, uz ostale dobrobiti, pruža tu pogodnost.

Možete vježbati jogu u miru i udobnosti vlastitog doma ili se možete upisati na tečaj.

Pomoću joge steći ćete bolji kontakt s Božanskim ali i sa signalima vlastitog tijela.

Joga ima potencijal za povezivanje s Božanskim, time za poboljšanje duhovne moći, intuicije i osjećaja iz trbuha pomoću kojih možete donijeti pametne odluke.
6. Pletenje

Dokazano je da pletenje djeluje antidepresivno.

Snižava krvni tlak, tako da ćete imati dodatnu korist znajući da radite nešto što aktivno podržava zdravlje srca i dugovječnost.

7. Čitanje

Iako gotovo bilo koji oblik čitanja poboljšava empatiju i širi vašu maštu, posebno je korisno čitati istinite priče o uspjehu.

Čak i fikcija koja istražuje ove teme učvršćuje vaša pozitivna uvjerenja.

8. Volontiranje

Volontiranje je više od hobija, volontiranje je dragocjen dar onima u potrebi.

Možete učiniti nešto dramatično poput odlaska u inozemstvo gdje ćete pomoći izgraditi zajednicu, ali i manje promjene su važne.

Na primjer, možete raditi u trgovini koja novac daje u dobrotvorne svrhe, u pučkoj kuhinji za beskućnike ili možete donirati cvijeće domu za njegu starijih osoba.

Sve ove radnje šire pozitivnost i poboljšavaju vaš osjećaj vlastite vrijednosti, podržavaju uvjerenje da zaslužujete ljubav i sreću, kako vi – tako i oni oko vas.

Izvor: thelawofattraction

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 28.01.2016.
Slijedeća objavaNe vidite više svijetlu točku u svom životu? 6 stvari koje će vas pogurati naprijed!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.