Foto: unsplash.com

Vidjeli smo da je mnogo negativnosti vezano za muškarce, jer je učestalo da varaju svoje partnerice. Nije da svi muškarci varaju, jer i sa ženama je ponekad ista stvar, ali iz nekog razloga to je malo učestalije kod muškaraca. Zašto?Zbog nekoliko muškaraca koji nisu odani svojim partnericama, puno dječaka i nezrelih muškaraca postaju igrači, igrači koji samo žele „ubiti“ svoje vrijeme i daju ostalim muškarcima lošu reputaciju, piše Meow GAG.

Varanje se čini kao najveći grijeh na svijetu i puno muškaraca (pravih muškaraca) misle isto. Ovaj članak reći će svijetu zašto pravi muškarci nikada ne varaju.

Započnimo.

8. Pravi muškarci znaju poštivati ​​partnere

Poštovanje je sastavni dio svakog odnosa i ono čini svaki odnos zrelim i dugotrajnim. Poštovanje vezu dovodi na iduću razinu i ona tada napreduje i raste. Pravi muškarci znaju poštivati ​​partnere i to nikada ne zaboravljaju bez obzira na to kako se osjećaju.

Pravi muškarci daju veliku važnost poštivanju i to je jedan od razloga zašto nikada ne varaju; oni jednostavno ne mogu nepoštivati ​​svoje partnere.7. Pravi muškarci ne traže avanture

Pravi muškarci traže ozbiljne odnose. Oni ne traže avanture za jednu noć – traže partnere s kojima će provesti život, u dobru i zlu, koji će ih podržati u najboljim i najgorim vremenima.

Avanture su namijenjene dječacima i nezrelim muškarcima koji se jednostavno ne žele smiriti, koji misle da je ideja o smirivanju s jednim partnerom jednostavno previše dosadna. Pravi muškarci, s druge strane, vrlo ozbiljno shvaćaju svoje odnose.

6. Pravi muškarci ne žele živjeti u laži

Kada je netko varalica, obično mnogo i laže. Takve osobe moraju misliti na tisuće scenarija kako bi imali alibi za razne situacije. Pravi muškarci jednostavno ne žele živjeti život u laži; oni ne mogu biti nepravedni prema svom partneru, ne žele ga lagati i vole mu sve reći.

Pravi muškarci ženama govore sve vezano za svoju prošlost, jer žele potpunu transparentnost i ne skrivaju ništa, čak i ako im nešto govori da bi moglo doći do svađe. Bolje je ispričati istinu bez obzira na posljedice, nego lagati i čekati da nešto iskrsne kad je već prekasno.

5. Pravi muškarci mogu kontrolirati sebe

Pravi muškarci imaju dovoljno samokontrole. Pravi muškarci nemaju želju da budu fizički s nekim drugim jer su sretni s partnerima.

Pravi muškarci znaju da ljubav vrijedi više od požude, požuda traje samo kratko vrijeme, dok ljubav ostaje zauvijek.

4. Pravi muškarci ne žele povrijediti svoje partnere

Kao što smo rekli na početku, pravi muškarci poštuju svoje partnere. Oni nikada ne bi povrijedili svog partnera. Kada netko vara, ta osoba zapravo slama osobu koja je zaljubljena u nju.

Takve osobe uništavaju svako vlakno povjerenja koje njihovi partneri imaju u njih i uzrokuju mnogo trauma. Pravi muškarci nikad ne žele svom partneru prirediti toliko negativnosti i tame.3. Pravi muškarci ne mogu žonglirati s dvije osobe

Vidjeli smo kako neki muškarci žongliraju s dvije žene odjednom; kako to rade? Meni je nemoguće zamisliti da sam s dvije žene odjednom, da budem s dvije žene i da ih skrivam. Kako se neki muškarci mogu tako igrati s nečijim osjećajima?

Jednoj partnerici tvrdi kako je doista voli, a istovremeno to govori i drugoj? To je nešto što pravi muškarci ne mogu učiniti – oni to jednostavno ne mogu i neće to činiti. Sretni su s jednom ženom koja ih voli.

2. Pravi muškarci imaju snage za prekid

Jedan od razloga zašto ljudi varaju je taj što nisu zadovoljni svojim partnerima i žele vidjeti kako bi stvari funkcionirale s drugim ljudima. I većinu vremena, previše se boje prekinuti vezu.

To je ono što pravi muškarci ne rade: pravi muškarci znaju kada je vrijeme da prekinu vezu s nekim kad stvari ne funkcioniraju. Znaju da je puno bolje napustiti nekoga nego tu osobu varati ili lagati; to je još jedan način pokazivanja poštovanja.

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

1. Pravi muškarci znaju što je važnije u životu

Osjećaji, emocije, ljubav, sjećanja – toliko je mnogo stvari koje su važne u životu. Pravi muškarci znaju važnost tih stvari i znaju da je odanost partnerima važnija od traženja avantura.

Pravi muškarci su emocionalni. Oni plaču, smiju se i nemaju nikakvih skrivenih motiva u svome umu – samo žele uživati ​​u životu s ljudima koje vole.

Koliko pravih muškaraca čita ovaj članak? Ima li vas još?

Ili koliko se žena slaže s ovim svim? Javite nam u komentarima ispod. I kao uvijek, ostanite blagoslovljeni i držite ljubav na životu!

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

APITERAPIJA

Dr. KAPŠ - APITERAPIJA


Liječenje pčelinjim proizvodima

Sve o svojstvima i primjenama meda, propolisa, peluda, matične mliječi, voska i pčelinjeg otrova. Savjeti za 330 bolesti, povijest, istraživanja, prevencija, terapije i recepti.

Stručna knjiga namijenjena pčelarima, liječnicima, farmaceutima, ali i svakome tko proučava primjenu prirodnih proizvoda u prevenciji i liječenju ili traži rješenje za svoj konkretan zdravstveni problem.

Tvrdi uvez, 440 stranica, format 16×24

Cijena: 351 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaZnakovi duhovnih vodiča: Što znači kada nađete pero određene boje?
Slijedeća objavaOdlučila sam biti sama i bez djece zauvijek – i nije mi žao
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.