Foto: pixabay.com

Astrolozi vjeruju da je ovaj prirodni fenomen odlična prilika da zbacimo sa sebe nepotrebni teret jer će nam utjecaj Snježnog Mjeseca pomoći da donosimo prave odluke. Snježni Mjesec može nam osvijetliti put, osloboditi nas nekih iluzija, bilo da su u pitanju ljubavne ili poslovne.

atma.hr – 78
Ovaj pun Mjesec tradicionalno je poznat kao Snježni ili gladni Mjesec jer se tijekom njega često mogu vidjeti najsnježnije snježne padavine, a dolazi pred kraj zime kada se oskudijeva hranom.

Super Mjesec će se pojaviti na nebu ovog vikenda, s najvećom vidljivošću u 9. veljače/februara u ranim jutarnjim satima.

“Mjesec će biti pun oko tri dana, od petka navečer do ponedjeljka ujutro, te će biti vikend punog Mjeseca”, rekao je Gordon Johnston iz NASA-e.

Mjesec je pridjev ‘snježni’ dobio po mjesecu veljači/februaru, za koji se očekuje da je mjesec s najviše snježnih padavina u godini.

Sjajniji i veći Mjesec nego što je to uobičajeno, slavila su još indijanska plemena. Zanimljivo je kako su drevni narodi upravo lunarni ciklus umjesto Sunčevog koristili za obilježavanje sezonskih promjena.

atma.hr – 39

Što nam astrološki donosi Snježni Mjesec?

Astrolozi vjeruju da je ovaj prirodni fenomen odlična prilika da zbacimo sa sebe nepotrebni teret jer će nam utjecaj Snježnog Mjeseca pomoći da donosimo prave odluke.

U ovom smislu na pun Mjesec simbolizira dušu. Smatra se da prenosi energiju do Zemlje koju je na svome putu ”upio” od Sunca.

Mjesec nam zato daje osjećaj o prisutnosti energije, a kako Sunce i Mjesec zajedno upravljaju mijenama na Zemlji, daju nam i osjećaj sigurnosti.

U skladu s tim, s astrološkog aspekta Mjesec potiče na čišćenje i oslobađanje nepotrebnog tereta u životu. S obzirom na to da je za ovo prisutna jaka energetska predispozicija, potrebno je preuzeti kontrolu nad ovim procesom kako bismo sa sigurnošću odbacili neželjene stvari.

Riječ je o periodu pretjerivanja s osjećajem krivnje i samokritičnosti.

atma.hr – 78
Astrolozi smatraju da bi trebalo obratiti pažnju na moguće prevare. Ali, Snježni Mjesec može nam osvijetliti put i olakšati donošenje odluka, te nas osloboditi nekih iluzija, bilo da su u pitanju ljubavne ili poslovne.

Utjecaj ovog perioda najviše će osjetiti osobe rođene u znaku Djevice, Ribe, Strijelca i Blizanca, kao i oni kojima je podznak ili Mjesec u ovim znakovima.

novosti.rs

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI - AKCIJA! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here