Koliko ste puta umorni i rastrgani različitim obvezama pomislili da ne možete više tako, da nešto morate promijeniti, no ni sami niste znali otkud početi? Koliko ste se puta osjećali beznadno tragajući za rješenjima? Ili nemoćno paralizirani vlastitim strahovima?

Život se ponekad čini poprilično kompliciranim, a dok nas stežu utezi vlastitih misli, strahova i uvjerenja, gotovo je nemoguće zamisliti neka bolja vremena, povjerovati u sretniju budućnost.

Ipak, život ne mora tako izgledati, a promjene mogu doći s lakoćom, radošću i slavljem!

Što biste rekli kad bismo vam otkrili da postoji mjesto gdje na ugodan i opuštajući način može započeti najveća i najljepša promjena u vašem životu? Biste li odabrali naučiti jednu novu tehniku kad biste znali da će vas ona na jednostavan i lak način osloboditi svega onoga što vam stoji na putu do života kakav želite živjeti?

Gary Douglas je prije 20 godina došao do dna i u totalnoj nemoći se zapitao: “Što mogu biti, činiti, imati, kreirati ili generirati što bi moj život i svijet učinilo boljim?“ Tražeći odgovore, otkrio je 32 točke na glavi u kojima je pospremljeno sve naše „smeće“, sve ono što nam ne dozvoljava živjeti ispunjenim, sretnim životom.

Nakon tog je otkrića razvio Access Bars tehniku. Riječ je o procesu tijekom kojeg se laganim dodirom stimuliraju i aktiviraju spomenute točke na glavi. Osjećaj nakon toga je kao da ste bili na najboljoj masaži! Taj nam proces omogućuje otpuštanje štetnih misli, stavova, uvjerenja i emocija te potiče tijelo na samoiscjeljenje.

Naš mozak neprestano kreira misli, osjećaje i emocije, uvjerenja, skuplja traume i sve nas to uvodi u zatočenost, uvjetovanja, ograničenja, blokade, sužuje nam izbore i stavlja nas u točku u kojoj smo sada. Access Bars tehnika pomaže nam da nadvladamo to sve i kreiramo život neopterećen onim što je bilo, nesputan onim što imamo sada, a čime možda nismo zadovoljni.

Uz Access Bars tehniku i vi možete biti među onima kojima sve ide lako i od ruke! Poanta je u tome da stanete na kraj lošim filmovima koje neprestano vrti vaš mozak.

Dakle, Access Bars tehnikom oslobađamo se svega što nam ne treba. A kada ju naučimo, možemo ju raditi najbližima, sebi, klijentima. Radom na drugima radimo i na samima sebi puneći se divnom energijom. Može li bolje?

Ako je ovo znak koji ste čekali, informacija koju ste trebali, vi ste na potezu. Hoćete li preuzeti odgovornost? Hoćete li dati sebi priliku za život kakav zaslužujete?

Ako ste spremni promijeniti obrasce koji vas zaustavljaju na putu potpune lakoće, radosti, slavlja i punog potencijala, prijavite se na Access Bars radionicu i uživajte u čaroliji koji vas čeka!

Radionica traje 1 dan od 10 do 18 sati i za to vrijeme ćete dati 2 i primiti 2 tretmana Barsa. Nakon radionice postajete Access Bars® praktičar te možete odmah početi s radom.

Cijena radionice je 1800 kn za prvi dolazak, dok je ponavljanje 900 kn.
Djeca do 15 godina sudjeluju besplatno.
Djeca od 16 i 17 godina plaćaju pola cijene.

Maksimalan broj polaznika je 8.

Radionice koje slijede održavat će se od 10 do 18 sati na sljedeće datume: 11. 7. 2021. / 19. 9. 2021. / 17. 10. 2021. / 14. 11. 2021. / 12. 12. 2021. u prostoru Valera Vita centra (Ulica Dragojle Jarnević 1 – Trešnjevka, 10 000 Zagreb), 
Za dodatne informacije nazovite: telefon +385 98 986 9830, [email protected].PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.

Zdravka Svetličić
www.zdravkazazdravlje.hr

https://zdravkazazdravlje.hr/access-bars-radionica/

Prijavite se ovdje: Access Bars tehnika – do promjene s lakoćom, radošću i slavljem

prijavi se