Dragi naši, svi smo slabi na teške sudbine najmlađih te vam ovom prilikom ponovno zahvaljujemo na pomoći bez koje bi teško vodili afričko sirotište s 47 djece, uspješno proveli brojne akcije i pomogli najpotrebitijima.

atma.hr – 45

Ovih blagdana ne želimo zaboraviti i one starije i nemoćne za koje svatko od nas nešto može učiniti. Ponekad je, osim donacije, topla riječ uz kavu, dar o kojem netko u vašoj blizini već dugo sanja. Dok uživate u blještavim izlozima, za prepunim stolovima, među svojim najdražima, sjetite se onih usamljenih i marginaliziranih. Pronađite trenutak za njih i pomozite da i njihov Božić bude – sretan!

Zbirka grafika i pjesama Sjetan Božić nastala je u suradnji udruge Kolajna ljubavi i agencije Señor s ciljem da nas potakne da svoju sreću podijelimo s onima koji imaju manje razloga za nju. Prvih sto donatora na dar dobiva originalnu autorsku grafiku otisnutu tehnikom sitotiska u ograničenoj nakladi.

U nastavku vam donosimo i dvije kratke životne priče o onima kojima bismo prikupljenim donacijama i društvom ovaj Božić, umjesto sjetnim, mogli učiniti zaista sretnim!

Gđa Mara živi sama u izoliranom selu sa svega par zaposlenih susjeda pa se jako boji usamljenosti. Zbog bolesti je gotovo prikovana za krevet i ovisi o pomoći onih koji joj svrate kad imaju vremena. Jako se voli šaliti, samo nažalost, kaže, nema baš s kime.

G. Mate je samac koji živi u trošnoj kućici, boluje od raka i ovisi o daljnjoj rodbini. Svatko ima svoju obitelj i puno obveza pa ga ne stižu posjećivati ni voditi na terapije. Najviše mu nedostaje razgovor da s nekim podijeli svoju samoću i bar nakratko zaboravi na bol.

Vašu od ❤ darovanu i proizvoljnu donaciju možete uplatiti na:
Udruga “Kolajna ljubavi
” K.Branimira 3, Imotski
IBAN: HR6723400091110344443
(SWIFT CODE: PBZGHR2X za inozemne uplate)

Opis plaćanja: Sjetan Božić

NEKA IM OVAJ BOŽIĆ NE BUDE sjetan! UČINIMO IM GA ZAJEDNO sretnim!
Vesele blagdane vam želimo,
vaša Kolajna

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.