AKCIJA: Veliki paket “Kuhajmo zdravo” – Top kvaliteta, 6 hit proizvoda!

843

veliki paket 1Isprobajte nešto novo – Prirodni paketi za kuhanje sadrže samo zdrave sastojke. Top kvaliteta, 6 hit proizvoda!

atma.hr – 45

Više o proizvodima:

Kokosovo ulje

Kokosovo ulje je jedno od najzdravijih ulja na svijetu koje uz brojne druge dobrobiti, pomaže i kod skidanja viška kilograma. Sadrži jedinstvenu kombinaciju masnih kiselina, srednje lančanih triglicerida, koji imaju snažan utjecaj na metabolizam.

Brži rad metabolizma pomaže tijelu sagorijevati više kalorija u stanju mirovanja. Velik broj studija pokazao je da redovito konzumiranje kokosovog ulja može znatno pomoći mršavljenju, a posebice je učinkovito u eliminiranju masnih naslaga u području trbuha.

Više o kokosovom ulju pročitajte na ATMA portalu.

Kurkuma

Kurkuma se dobiva od korijena biljke Curcuma logna koji ima tamnosmeđu koru i tamno narančasto meso.

Kako je iz obitelji đumbira, svježa kurkuma je aromatična ljuto-žarećeg, blagog gorkog i smolastog okusa. Sušena kurkuma razvija aromu naranče i đumbira te je ljutog, gorkog i mošusnog okusa.

Kurkuma je izuzetno ljekovita začinska biljka, u upotrebi preko 5000 godina.

Aktivni sastojak kurkume je kurkumin, koji čak i u vrlo malim koncentracijama ima ljekovito djelovanje. Prije svega poznat je po vrlo moćnim antioksidativnim, protuupalnim i antibakterijskim svojstvima.

Antioksidansi sprječavaju štetno djelovanje radikala na zdrave stanice u organizmu, što može dovesti do pojave vrlo ozbiljnih bolesti.

Više o kurkumi i njenim ljekovitim svojstvima pročitajte u tekstu na ATMA Portalu.

Cejlonski cimet

Cejlonski cimet se najčešće koristi kao začin koji ima brojna ljekovita svojstva.

Cimet uspješno regulira razinu šećera u krvi, što posebno pomaže osobama s dijabetesom. Zbog svoje sposobnosti da održava razinu šećera, cejlonski cimet je namirnica koja se preporučuje onima koji žele zdravo smršaviti.

Brojne studije su pokazale da konzumiranje do 6 grama dnevno smanjuje razinu glukoze, triglicerida i štetnog LDL kolesterola. Tri čajne žlice cimeta i dvije jušne žlice meda prelijte s 4 dl čaja (preporučuje se zeleni čaj). Pijte tri puta na dan. Potvrđeno je da ova mješavina već dva sata nakon konzumacije snižava kolesterol za čak deset posto.

Goji bobice

Goji bobice su bogate antioksidansima, aminokiselinama i esencijalnim masnim kiselinama. Obiluju i zavidnim količinama mnogih drugih spojeva, zbog čega se ubrajaju u superhranu.

Imaju izuzetno veliku razinu vitamina C, željeza i mnogih drugih nutrijenata.

Na ATMA Portalu pročitajte kako goji bobice utječu na zdravlje.

Himalajska sol

Fino mljeveni kristalići Himalajske soli su vrlo važni za proizvodnju energije u tijelu, održavanje ravnoteže vode u krvnim stanicama.

Himalajska sol pomaže u obnovi i održavanju tjelesne energije i održavanje acidobazne ravnoteže.

Koristi se za hidrataciju, mineralizaciju i detoksikaciju organizma zahvaljujući svom sastavu bogatom važnim mineralima.

Više o himalajskoj soli i njenim ljekovitim svojstvima pročitajte u tekstu na ATMA Portalu.

Bio kakao u prahu

Super namirnica kakao je pun antioksidansa, magnezija i nutritivnih tvari, koje nas napune sa energijom i učine zdravima i sretnima.

Naš kakao u prahu je vrste creole i potječe iz Perua. Vrstu creole nazivamo i »kraljica kakaa«, jer su ta zrna najkvalitetnija.

Drevna su prirodna vrsta finih i aromatskih zrnaca, koja su rijetka i vrlo skupa te tražena zbog svog složenog okusa i arome. Samo dio svjetske proizvodnje kakaa je iz kakaovca creole, jer su zrnca osjetljiva, rastu u malim količinama i sklona su različitim bolestima.

Veliki paket “Kuhajmo zdravo” 

veliki paket

✓ BIO kokosovo ulje Green Planet Superfoods 1 l
✓ kurkuma prah Only Nature 100 g
✓ cejlonski cimet Only Nature 100 g
✓ goji bobice Only Nature 100 g
✓ Himalajska sol roza sitna Only Nature 1 kg
✓ + POKLON! BIO kakao prah Green Planet Superfoods 250 g

Težina: 2.500 kg

 Cijena:173,95 kn   AKCIJA: 159,99 kn