Ako vam se na dlanu jasno ocrtava slovo “M“ (kombinacija linije života, sudbine i srca) možete se smatrati jedinstvenim. Svi proroci, prema narodnoj tradiciji, imali su ovaj znak na svom dlanu

Ako imate slovo “M” na dlanu ili ako poznajete nekoga sa istim, onda morate znati da ste naišli na posebnu osobu, piše healthtipsportal.com.

Kako su tvrdili drevni Hindusi, slovo “M“ koje samo rijetki nose je blagoslov dobrog naslijeđa, pokazatelj da su oni koji ga imaju uspješni jer imaju snažnu samodisciplinu i motivaciju.

Navodno, ljudi koji imaju slovo “M“ na dlanu su nadareni individualci s nevjerojatnom intuicijom, imaju izražen karakter i obično su dešnjaci.

Postoji legenda da imaju nevjerovatan dar da procjene jeli netko lažov. S takvom osobom nema muljanja jer će uvijek znati kad ih neko pokušava prevariti. Odlični su kao partneri u svim vrstama poslova.
Ako oba supružnika posjeduju ovo slovo, to znači da imaju snagu napraviti promjenu u svom životu te pronaći ili stvoriti prilike koje su im potrebne. Žene s ovim slovom imaju jaču intuiciju od muškarca s istim slovom.

Svi proroci, prema narodnoj tradiciji, imali su ovaj znak na svom dlanu, što bi značilo da ste vrlo posebna osoba…

healthtipsportal.com

Nazovi Maria i pitaj za budućnost!

Mario Piškur – Astrolog (jyotish), psihoterapeut, homeopat

Izrađujem osobni horoskop
Ukazujem na buduća događanja
Odgovaram na pitanja (posao, ljubav, zdravlje)
Pomažem u donošenju odluka i sagledavanju životnih okolnosti (određivanje životnih razdoblja, otkrivanje osobnih talenata, razumijevanje karme)
Pružam stručnu psihološku pomoć u kriznim situacijama
Savjeti za homeopatsko iscjeljivanje

060 600 303 – kod 03

Cijena poziva za Hrvatsku: 6,99 kn po min za fiksne linije / 8,41 kn po min za mobilne 

Prethodna objavaVelike stvari – iza scene
Slijedeća objavaMoć telepatije i izvantjelesna iskustva delfina
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here