Kakvi ste prema samom sebi?
Kakav je uopće vaš odnos sa samim sobom?

Ja sam se recimo godinama ubijala. Na sve moguće načine. Mišlju, riječju i djelom. Navikla sam tako. Naučili su me da je to normalno pa nisam niti znala za drugo.
Tako je lako bilo mrziti sebe, puno lakše negoli se voljeti. Sebi nisam vjerovala nimalo, njihove riječi i mišljenja o meni sam preuzela i povjerovala im. Moje želje mi nisu bile važne, ja si nisam bila važna. Pogubljena sam bila skroz.

atma.hr – 52
Udarci su postajali sve jači i jači, raspadala sam se i bivala sve luđa i luđa. Konfuznija. U zbunjenosti vlastitoj i ja sam drugima nanijela štetu. Povrijeđivala sam kada je mene boljelo . Nije važno kakvi su ti ljudi bili i što su oni meni činili, ja sam reagirala mržnjom ne znajući za bolje.

Do kada? Do onog dana dok se nisam smučila samoj sebi. Nisam mogla ovako dalje. Nisam znala kako, no krenula sam, pomalo. Nije bilo nimalo lako i godine su trebale, zahvalna sam na pomoći i potpori svakoj. HVALA Vam🙏🏽.

I nisam stala, iako sam se često vraćala unatrag. Kada se naviknete na nešto potrebno vam je vremena da promijenite to. Podsvijest je navikla tako. I taj program se ponavlja i dalje i dalje, vraća se, jer, ne ne pa što je sad to odjednom? Cijeli život se ponašaš ovako pa neće se to tako lako promijeniti. Kuda bježis? Tako nekako mi je govorila moja podsvijest.

Potrebno je bilo puno discipline, neodustajanja i vjere. U samu sebe prije svega. Puno dana i godina rada na sebi, suza, vrištanja i raspadanja sa samom sobom. Priznavanja vlastite tame i preuzimanja odgovornosti za postupke svoje. Propitkivanja. Promatranja. Oprosta. Sebi je bilo najteže oprostiti za sva zlodjela koja sam činila sebi samoj.

atma.hr – 52
S vremenom sam se naučila voljeti. Prihvatila sam sebe. Kako u dobrom tako i lošem. Shvatila sam da je od iznimne važnosti kako se JA odnosim prema sebi. Što si govorim, mislim, na kraju, kako i djelujem prema sebi samoj. Jako sam zahvalna na iskustvima tim. Danas znam bolje i zato danas činim bolje. Danas volim sebe i znam koliko je važno da se i vi volite.

Vi jeste vrijedni i samim rođenjem ste zaslužili ljubav. Ne dopustite da vas itko uvjeri u suprotno kao što su uvjerili mene.

Voli vas Vaša Marina

Marina Knüsel,
Facebook grupa – Za empate, duhovnjake i sve vrste svjetlosnih ratnika

115 PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU

banner za knjige PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU