Kratak ulomak iz predavanja legendarnog Alana Wattsa, s tek naizgled bezazlenim pitanjem: što biste radili da novac nije upitan? Koja je vaša istinska ljubav? Što je vaša strast? Gdje vas svrbi?

Kao što znaju polaznici tečaja manifestacija, ovo ni na koji način nije nebitno pitanje. Slijeđenje vlastite strasti istovremeno predstavlja motivacijsko pogonsko gorivo, ali i temeljni organizacijski princip koji našim životima daje smisao i otvara nove, neslućene mogućnosti kroz sinkronicitete. Čak i ako sve to skupa zanemarite, ostaje činjenica s kojom se teško ne složiti: tek pronalaženjem svoje istinske strasti otvaramo vrata sretnom i ispunjenom životu. Ako ništa drugo, samo je pitanje vremena kada ćemo u tome što volimo postati vrsni majstori, nakon čega slijeđenje svoje strasti možemo i pošteno naplatiti.

Prevedeno na hrvatski.
Zanimljivost: Pogledaj izvrstan strip napravljen temeljem ovog predavanja kliknuvši ovdje.

Izvor: manifestiranje.com

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 14.10.2014.
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 15.10.2014.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.