Foto: pixabay.com

47

Djeca Amiša, odrasla na seoskim farmama na sjeveru američke savezne države Indiane, ne pate od astme, dijabetesa, alergija, niti bilo kojeg oblika suvremenih bolesti.

Hrana koju amiši jedu su organski proizvodi starih sorti uzgajani isključivo na organskom gnojivu i ove zajednice se nikada nisu susrele s GMO-hranom.

U dosadašnjem istraživanju zdravlja Amiša registrirano je samo tri slučaja autizma kod njihove djece. Od tih troje, za dvoje je jasno dokazano da su bila cijepljena.

Istraživanje o zdravlju amiške djece

Švicarski znanstvenik Mark Holbrejhm koji je istraživao zdravlje amiške djece kaže: “Zaključak je da je stopa suvremenih oboljenja vrlo, vrlo niska kod amiške djece. Zaista, kao da postoji nešto što štiti amišku djecu, a što je to i dalje ostaje nejasno.”

Istraživači su uspoređivali djecu odraslu u relativno zdravim, ruralnim sredinama i došli su do zaključka da su amiška djeca zdravija od djece odrasle na europskim farmama. Štoviše, u posljednjih 20 godina zabilježeno je svega nekoliko amiške djece koja su bila alergična na nešto.

Inače, amiške obitelji, od kojih mnoge vuku korijene upravo iz Švicarske, žive u prirodi, daleko od gradova, hrane se organski uzgojenom hranom i vrlo su religiozne.

Suvremene bolesti gotovo nepoznate

Inače, još ranije je pisano o odličnom mentalnom zdravlju Amiša i činjenici da u ovoj zajednici jednostavno ne postoji autizam – što svakako nije samo puka slučajnost. Naime, konvencionalna medicina je često zbunjena time što Amiši nemaju iskustva s autizmom, ili bilo kojom drugom poteškoćom s učenjem koje predstavljaju pošast današnjeg tehnološkog društva.

Oni žive u društvu koje se, prema shvaćanjima prosječnih Amerikanaca koji imaju problema s pretilošću, dijabetesom, srčanim bolestima, autizmom, i koje je zahvatila moralna kataklizma – vodi staromodnim idealima. Amiška prehrana se sastoji od organske hrane, svježih, lokalno uzgojenih proizvoda i uglavnom se ne cijepe. Unatoč činjenici da farmaceutska industrija ulaže veliki novac u kampanju za vakcinaciju i uporabu umjetnih lijekova – bolesti srca, rak i dijabetes su gotovo nepoznati u amiškim selima.

(Dodatak ‘Atme’ – postoje mnogi podaci na internetu o tome cijepe li se Amiši ili ne. Ne možemo reći da se Amiši ne cijepe jer se veliki broj njih cijepi, ali koliko smo uspjeli saznati s puno manje cjepiva i rjeđe od ostalog stanovništva. Prema nekim istraživanjima kod konzervativnih Amiša procjepljenost je 6%, dok je 63% anketirane amiške populacije izjavilo da je primilo barem jedno cjepivo. Nemamo podatak koliko je zaista procjepljeno amiško stanovništvo, ali je sigurno da je procjepljenost daleko niža od ostatka populacije.)

39

Zdrava hrana, bez GMO-a i velika inteligencija

Hrana koju amiši jedu su organski proizvodi starih sorti uzgajani isključivo na organskom gnojivu i ove zajednice se nikada nisu susrele s GMO-hranom. U dosadašnjem istraživanju zdravlja Amiša registrirano je samo tri slučaja autizma kod njihove djece. Od tih troje, za dvoje je jasno dokazano da su bila cijepljena.

Prvi slučaj je bilo kinesko dijete koje je primilo brojna cjepiva prije nego što je usvojeno od strane obitelji Amiša. Drugi je bio rijedak slučaj u obitelji Amiša koji su podlegli propagandi i medicinskom pritisku za cijepljenje svog djeteta. Pojedini “znanstvenici” tvrde da Amiši očito imaju poseban super-gen (?!) koji ih čini imunim na brojne bolesti suvremenog doba.

Također, još jedna karakteristika Amiša, a koja je malo poznata, jeste da su oni inteligentniji, s iznimno naprednom vještinom pisanja koja je na fakultetskom nivou, iako mnogi od njih nikada nisu studirali.

dailymail/ageofautism/leftbrainrightbrain

61
AKCIJA!!! Polaris – polarizacijski disk

POLARIS – doživotni kućni terapeut: Energija koja iscjeljuje i pomlađuje!

S POLARIS-om u rukama postajete vrhunski iscjeljitelj bez ijednog dana obuke.

POLARIS disk pojačava priliv prirodne životne energije, tzv bioenergije.

On jednostavno višestruko pojačava dotok vitalne energije (bioenergije) u naš organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način.

Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke

POLARIS se može koristiti na način da punite energetske centre (tzv. čakre) koji su, po područjima, zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom – ili izravno na bolna mjesta ili tamo gdje imate problem.

Na polaris disk također možete staviti vrč s vodom. Za 30 min dobit ćete najmoćniji ljekoviti napitak. Umjesto mrtve i beskorisne vode, piti ćete živu i energiziranu vodu vrlo ugodnog okusa – piti ćete čistu energiju neophodnu vašem organizmu.

Malom novčanom investicijom ljudi dobivaju svog doživotnog kućnog energoterapeuta i prijatelja u nevolji.

POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 25.06.2017.
Slijedeća objavaDrevne tradicije liječenja: Znanost priznaje postojanje meridijana?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

3 KOMENTARA

  1. A kako su fotografisani ako ne koriste tehnologiju.
    Ili mozda, kako biste vi delili ovu informaciju ili napravili forum bez tehnologije>

  2. “Amish populations have higher incidences of particular conditions, including dwarfism,[57] Angelman Syndrome,[58] and various metabolic disorders,[59] as well as an unusual distribution of blood types.[60]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.