Mladi ste roditelji i imate problema s uspavljivanjem vaše bebe?

Anemona “Baby” CD predstavlja prekrasan način na koji možete obogatiti razvoj vaše bebe.

Puštanje ovog CD-a za vrijeme pripreme za spavanje, omogućava bebama i maloj djeci da se smire i puno brže i lakše utonu u san. S ovom glazbom u podlozi za vrijeme spavanja, osjećat će se emotivno zaštićenije i sigurnije, a vaš će dom odisati ljubavlju.

Jedinstveno prikladan za bebe i djecu do 36 mjeseci, ovaj CD je jednako ugodan i za stariju djecu i ostale slušatelje – te kao takav pruža učinkovitu i neizostavnu pomoć za umorne i napete majke. Buduće majke također mogu imati koristi od slušanja ovog CD-a. Redovno opuštanje uz ovu glazbu pomaže za vrijeme trudnoće.

Nadalje, poznato je da male bebe pozitivno reagiraju na poznatu glazbu, čak i kada je prvi put čuju još za vrijeme boravka u maternici. Stoga se nastavak korištenja ovog CD-a nakon poroda može koristiti kao čudesan način za smirenje i udobnost tvoje bebe.
Elementi CD-a:

Umirujuća i suptilna melodija

Nježna instrumentalna melodija omogućuje iskustvo mira, blagostanja i opuštenosti.

Istraživanja su pokazala da suptilna i harmonična muzika može olakšati uspavljivanje djeteta, kao i smanjiti razdraženost i plakanje.

Zvukovi prirode

Prirodni zvuk vode i zrikavaca pruža dodatni osjećaj smirenosti i stvara ugodan i umirujući ambijent.

Otkucaji srca

Istraživanja su pokazala da zvuk kontinuiranog otkucaja srca može biti izrazito učinkovit kod smirivanja beba i smanjivanja stresa kod odraslih.

Ova snimka sadrži snimku srca u ritmu od 60 otkucaja/min., što odgovara otkucajima srca majke dok je odmorna i opuštena.

*Preslušajte glazbu klikom na dugme Play u donjem Youtube boxu.

(Za postizanje potpunog učinka potrebno je korištenje stereo slušalica.)

miniNabavite svoj Anemona Baby CD u našem webshopu:

Atma webshop

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 18.05.2016.
Slijedeća objavaIstraživanja potvrdila: Ovih 10 hobija učinit će vas pametnijima!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.