I ljubimci vole glazbu!

Glazba na ovom izdanju programirana je u theta frekvenciji i pozitivno utječe na vašeg psa ili mačku.

Mnogi se vlasnici susreću sa problemom u ponašanju svojih kućnih ljubimaca kada ih trebaju ostaviti same kod kuće. Takve životinje su često nesretne, anksiozne, depresivne ili pokazuju agresiju koja se očituje u uništavanju namještaja, neprekidnom glasnom lajanju i sl.

Ljubimci ne vole biti sami bez ljudskog društva jer su im oni oslonac i glavni izvor sigurnosti. Pošto mnogi rade po cijele dane, kako onda pomoći ljubimcu da bez stresa i posljedica boravi sam u zatvorenom prostoru?

Nakon više od 10 godina rada na brainwave terapijskoj glazbi za ljude i velikog uspjeha svih naših izdanja (pod nazivom Anemona) koja pomažu ljudima za opuštanje i pojačavanje osobne energije, kao posljedica problema koje smo iskusili s našim životinjama svjetlo dana ugledalo je ovo novo izdanje “Brainwave glazbe za pse i mačke”.

Na ovom CD-u se ne nalazi klasična glazba ili lagane pjesme koje se najčešće mogu pronaći na CD-ovima namijenjenim životinjama. Ne umanjujući učinkovitost klasične glazbe, potrebno je napomenuti da je posebno programirana brainwave glazba zasebna i ciljana znanstvena metoda koja koristi posebno ugođene zvučne valove s ciljanim učinkom.

Njenu djelotvornost odavno su potvrdili svjetski znanstvenici. Otkriveno je da se moždani valovi životinja primarno nalaze u theta rasponu u kojem dominiraju povišena intuicija i emocije, što objašnjava njihovu sposobnost da predosjete potres ili dolazak svog vlasnika.

Frekvencija moždanih valova životinja se najčešće kreće u rasponu od 4-7 Hz, a to se povezuje sa snom, pospanošću i dubokom relaksacijom. Upravo ono što je našim ljubimcima najpotrebnije.
Posebno programirana glazba može pozitivno utjecati na pse, mačke i ostale životinje u trenucima kada proživljavaju:

  •     stres
  •     nemir
  •     strah
  •     agresivnost
  •     depresiju

Pošto su theta moždani valovi prirodno stanje vašeg ljubimca, ovaj brainwave CD generira theta frekvenciju pomažući mu da se opusti i smiri.

Naši ljubimci ne mogu si pomoći, stoga je na nama ljudima da se pobrinemo za njih. Njihova sreća i zdravlje naša su odgovornost. Izbalansirana životinja je sretna životinja, naš najbolji prijatelj i sustanar.

Budite među prvima koji će ponuditi svom ljubimcu ovu jedinstvenu priliku i tako zaraditi njihovu zahvalnost i ljubav. Ovaj CD jedinstven je na europskom i svjetskom tržištu.

Posebna preporuka za:

  •     veterinare kod kojih dolaze bolesne i nemirne životinje
  •     skloništa i azile napuštenih pasa i mačaka kojima je svaka pomoć neophodna
  •     vlasnicima koji su često odsutni iz svojih domova
  •     svima koji vole svoje ljubimce i žele da budu sretni

Pustite glazbu s ovog CD-a u pozadini kada je vaš ljubimac sam kod kuće kako bi mu osigurali ugodnu, zaštićenu i opuštajuću atmosferu.

Postanite i vi član čopora zadovoljnih i sretnih vlasnika i njihovih ljubimaca!

miniNabavite svoj Anemona Brainwave music for cats and dogs CD u našem webshopu:

Atma webshop

Prethodna objavaŠto nam poručuje naše tijelo
Slijedeća objava15 srceparajućih fotografija koje pokazuju da je ljubav svugdje oko nas
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.