Ljudska aura je energetska matrica koja se nalazi oko fizičkog tijela i ima sedam osnovnih slojeva. Aura svake pojedine osobe napaja se energijom univerzalnog energetskog polja (orgon, prana, či) te zatim prosljeđuje u fizičko tijelo putem energetskih virova koje zovemo čakrama.

Čakre tu energiju usisavaju i po energetskim kanalima (nadijima) šalju u žlijezde s unutrašnjim lučenjem, živce i krv. Svaka od sedam glavnih čakri je povezana s njoj odgovarajućim organima, žlijezdama i spletovima živaca.

Riječ “čakra” je sanskritskog porijekla i znači “kotač”. Čakre su energetski centri smješteni duž kičmenog stupa te anatomski odgovaraju žlijezdama s unutrašnjim izlučivanjem.

Čakre su stožasti vrtlozi koji se vrte velikom brzinom i metaboliziraju energiju, a boje čakri povezane su s frekvencijom energije, koju čakra metabolizira pri određenoj brzini. Svaku čakru odlikuje njezina boja i spektar djelovanja.

Uravnotežena vrtnja i jasna boja kao i cjelovitost oblika pojedine čakre pokazuje nam zdravo tijelo i zdrav duh čovjeka.

Kako aktivirati čakre?

Prema načelu rezonancije prilikom slušanja glazbe za čakre događa se proces usklađivanja frekvencije čakri s frekvencijom zvuka, uslijed čega čakre poprimaju svoje izvorno i optimalno vibracijsko stanje.

Upute o korištenju:

Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica.

Opustite se u sjedećem ili ležećem položaju i zatvorite oči.

Glasnoću glazbe podesite prema vlastitom osjećaju te se prepustite glazbenim vibracijama.

miniAnemona glazba za čakre, set od 7 CD

Set uključuje 7 audio CD-ova + multimedijalni (PC) CD + metalni etui

Cijena: 319 kn

Prethodna objava10 slika koje će se dobro poigrati s vašim mozgom
Slijedeća objavaStručnjak za govor tijela tvrdi: “Stil hodanja skroz otkriva vaš karakter!” – Pronađite sebe u ovom TESTU!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.