S radošću najavljujem nove cikluse Vježbaonica hrabrosti – grupe podrške za ljude sa anksioznosti i napadima panike koja će nakon duge godine i pol pandemije ići i uživo.

U nedjelju 17.10. 2021. u 17 u Gundulićevoj 19 u Zagrebu (1.kat) na prvoj radionici baviti ćemo se temom resursa.

Kada ja govorim o resursima u smislu tematike anksioznosti, uvijek mi na pamet dolazi simbolika slobodnog penjanja po stijenama i onih naših uporišnih/sigurnosnih točaka za koje se primamo da ne bi pali u provaliju. Slično gledam i na resurse za koje se primamo da ne bi pali u provaliju koju je stvorio naš strah. Za koje vežemo užad koja nas drži.

Provalija je u ovom slučaju iluzorna, ali radi toga nije nimalo manje strašna.
Koje je uže i koji su to sve alati unutar nas koje imamo i koje možemo jačati?
Gdje nalazimo sigurnost unutar nas kao i u odnosima i relacijama koje smo stvorili u životu?
Gdje su te naše uporišne i sigurnosne točke za koje se možemo sigurno primiti i držati u životu i na koji način ih ojačati unutar sebe u smislu jačanja mjesta sigurnosti unutar naše psihe je tema kojom ćemo se baviti na našoj prvoj radionici.

Radi epidemioloških mjera broj polaznika uživo je ograničen, no online nam se možete svakako pridružiti preko zoom platforme.

Cijena radionice i predavanja od 2.5 sata je 250 kn, ili 200 kn ukoliko nam se odlučite pridružiti online.
Prijave i više pitanja o samoj radionici na http://helenasunjic.hr/terapiju/

VIŠE O VODITELJICI:
helena 1Helena Šunjić, integrativna terapeutkinja.
Nakon punih 20 godina bavljenja problematikom napada panike i anksioznosti i nakon završene četverogodišnje edukacije za integrativnog terapeuta u Centru za integrativni razvoj-Zagreb, te dvogodišnjeg naprednog treninga iz liderstva i osobne moći, došla sam do pozicije dubljeg razumijevanja i znanja o uzrocima napada panike i anksioznosti te poslijedicama na čovjekov život.

I sama sam se godinama borila sa po nekoliko napada dnevno, uključujući konstantnu anksioznost, strahove koji dolaze sa njom kao i agorafobijom koja se razvila kao odgovor na negaciju problema. Tražeći riješenje van okvira službene medicine, koja nažalot i dalje ovu problematiku rješava upotrebom lijekova, naišla sam na integrativu terapiju koja mi je, mogu slobodno reći, spasila život. Barem ovakav za koji sada znam.

Nakon nekoliko godina upornog rada na sebi u meni se rodila želja da pomognem drugima koji se susreću sa istom problematikom te sam odlučila završiti edukaciju i svojim iskustvom poboljšati svijet u kojem živim. Danas živim život ispunjeniji nego što sam ikada mogla zamisliti.

facebook mali