Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Listopad je mjesec u kojem treba inzistirati na pravilnostima, raditi po etičkim načelima, te baviti se legalnim poslovima.

Također, potrebno je biti krajnje iskren prema sebi i svojim mogućnostima, kao i prema poslovnim partnerima i okolini.

Vladajte situacijom, razriješite stara dugovanja, te odmjerite sve strane prije donošenja bilo kakve odluke. Potrudite se da povežete sve događaje.

Na poslovnom planu, naglasite pravilnosti i zakonitosti, kontrolirajte vama važne papire i ugovore. Uvijek razmišljajte dugoročno i imajte na umu zakon uzroka i posljedice. Koliko sebe i energije u sve uložite, toliko će vam se one pozitivne i vratiti.

Listopad je i period partnerstva, braka, odnosno ostvarenja uravnoteženih odnosa u vezama. Težite ka jasnim odnosima i svom unutrašnjem miru.

Po pitanju zdravlja, postoji manja osjetljivost po pitanju kože i krvožilnog sistema. Pojačani su bolovi u kostima i mišićima. Prekontrolirajte krvnu sliku.

Kakvi vas osobni događaji čekaju u listopadu?

Bioritam se dobiva iz dana i mjeseca rođenja, koje svedemo na prost broj. Nakon toga svom broju bioritma dodamo broj listopada, desetog mjeseca u godini (10), te broj godine na globalu (2+0+1+7=1). Znači, mjesec listopad je u broju 2. Kada taj broj dodate broju svog bioritma dobit ćete vaše osobne aspekte za listopad, odnosno bit će vam jasnije kakvi vas događaji čekaju tijekom ovog mjeseca.

Na primjer, netko je rođen 23. 11:

2 + 3 + 1 + 1 = 7 (broj bioritma)

7 + 2 (broj listopada) = 9 (osobni aspekti u listopadu)

BIORITAM 1 – duboke emotivne promjene, preispitivanja, želja da se emotivno sredite. Impulsi će vas voditi tijekom ovog perioda. Zato, pustite srcu da vas vodi i odlučuje umjesto razuma, da bi vam mjesec donio bolje vibracije i energiju.

BIORITAM 2 – mnogi će biti u prilici da dobiju posao. Opteretite sebe nekim fizičkim poslom zbog boljeg zdravlja i osjećaja. Neke stvari će vam biti usporene, ali ćete na kraju mjeseca dobiti zasluženu nagradu. Vodite računa o zdravlju i napravite neophodne pretrage.

BIORITAM 3 – otvorit će vam se mogućnosti za kraći put. Iskoristite to zbog relaksacije. Možda riješite neki stambeni ili poslovni problem. Bit ćete rasterećeniji i mirniji od svih onih napora koji su dosad bili pred vama.


Widget not in any sidebars

BIORITAM 4 – u ovom mjesecu, obitelj će vas najviše okupirati. Bit će skupova i druženja, u svakom slučaju bit će više zadovoljstva nego inače. Možda se i sudbinski zaljubite.

BIORITAM 5 – pomalo turbulentan period s naglim preokretima. Pazite da ne budete prevareni na neki način. Pojačana nervoza – pa se pokušajte odvojiti od gomile u neki svoj mir i tako izbjegnite sve neugodnosti.

BIORITAM 6 – u ovom periodu izlazite iz osjećaja briga, tereta i stresa. Period obnove snage. Riješit ćete neke važne dileme, a bit ćete i u prilici i da za sebe nešto materijalno realizirate.

BIORITAM 7 – pravit ćete selekcije, te ćete raščistiti odnose s nekim ljudima koji vam i nisu baš naklonjeni, te su vam se dosad samo pretvarali. Stavit ćete točku na sve nebitno. Smiješi vam se i neki novi kvalitetan početak.

BIORITAM 8 – bit ćete jači i racionalniji pa ćete sebe mnogo bolje i stabilnije postaviti na početku nekog novog ciklusa za vas. Ova dobra energija može vam pomoći da realizirate ono što do sada niste mogli.

BIORITAM 9 – može vam se učiniti da sporo napredujete, da vas nešto vuče i unazad, da ponavljate stvari i da vam se naumi ne ostvaruju brzinom kojom želite. No, nipošto ne odustajte. Naoružajte se strpljenjem, surađujte, potražite pomoć prijatelja i sve će se već posložiti na najbolji način za vas.

Nevena Đukić/astroportal

APITERAPIJA

Dr. KAPŠ - APITERAPIJA


Liječenje pčelinjim proizvodima

Sve o svojstvima i primjenama meda, propolisa, peluda, matične mliječi, voska i pčelinjeg otrova. Savjeti za 330 bolesti, povijest, istraživanja, prevencija, terapije i recepti.

Stručna knjiga namijenjena pčelarima, liječnicima, farmaceutima, ali i svakome tko proučava primjenu prirodnih proizvoda u prevenciji i liječenju ili traži rješenje za svoj konkretan zdravstveni problem.

Tvrdi uvez, 440 stranica, format 16×24

Cijena: 351 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaNumerološka prognoza od 02.10. do 08.10.: Ostanite smireni u četvrtak, iskoristite nedjelju!
Slijedeća objavaZašto je odustajanje toliko privlačno i kako mu se oduprijeti?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here