Foto: pixabay.com

47

Mjesec koji bi po svojim energijama mogao biti mjesec prosvjetljenja. Provodnik za nova učenja, upotpunjena znanja i tumačenja svega oko vas. Tragač za skrivenom istinom i iskustvima neovisno od znanosti. Imat ćete prilike da svoje razumijevanje događaja podignete na višu razinu.

Ako ste neko vrijeme razmišljali o nekoj dodatnoj edukaciji, sada je pravi trenutak da krenete, jer će to biti vrlo korisno za vaš sadašnji ili budući posao. Sagledajte što vam to donosi i kako je novo znanje primjenjivo u praksi. Ako ste timski radnik, ovo je idealan period da se pristupi nekoj određenoj poslovnoj grupi.

Ako ste u nekoj emotivnoj vezi, u ovom mjesecu posebno se pozabavite ojačanju veze, te ju podignite na jedan viši duhovni nivo kako biste se još više povezali, a ishod toga može biti i želja za zajednicom. Ako ste pak još uvijek slobodni, prihvaćajte pozive za druženja, naročito ako se okupljaju učeni i duhovno bogati ljudi.

Po pitanju zdravlja, ovaj period ukazuje na moguće probleme s vilicom i vratom. Obratite pažnju na kilograme i krvne žile. Razdoblje je mladog svježeg povrća, pa iskoristite to obilje. Važno je smanjiti unos masti i ugljikohidrata, konzumirate hranu biljnog podrijetla.

Što svibanj nosi za određene brojeve vašeg bioritma?

Bioritam se dobiva iz dana i mjeseca rođenja, koje svedemo na jednoznamenkasti broj. Onda svom broju bioritma dodamo broj svibnja, petog mjeseca u godini (5) i broj godine na globalu 2017 (2 + 0 + 1 + 7 = 1), pa tako mjesec svibanj nosi broj 6. Kada taj broj dodate broju svog bioritma – dobivate osobni mjesec.

Primjer:

Rođeni set 31. 07. = 3 + 1 + 7 = 11 = 1 + 1 = 2 (broj bioritma)

2 + 6 = 8 (broj vašeg bioritma (2) plus broj mjeseca svibnja (6) i dobijete broj mjeseca)

47

JEDINICA – budite obazrivi, čuvajte živce i vodite računa gdje i što govorite. S vašom dobrom intuicijom ne bi trebali pogriješiti u procjenama.

DVOJKA – vas će u ovom mjesecu pratiti sreća, pa je vjerojatno da ćete doći i do nekog neplaniranog novca. Izbjegnite sve moguće neugodne situacije i rasprave.

TROJKA – mnoge stvari treba postaviti na svoje mjesto. Svoju emotivnost ne pretvarajte u tvrdoglavost. Ne brzajte, donesite odluke koga i što treba odstraniti iz života.

ČETVORKA – predstoje vam novi počeci. Imat ćete dovoljno energije da sebe predstavite onako kako želite i dobijete priznanje za to.

PETICA – čuvajte svoj novac. Novac će vam brže kliziti iz ruku, pa napravite prioritete. A može biti i nepredviđenih troškova koji vas mogu ugroziti.

ŠESTICA – u ovom mjesecu bit ćete emotivno osjetljivi. Sve će ići kroz vaša osjećanja, impulse i manje brige oko emotivnih odnosa i obitelji. Budite oprezni da vas ne shvate pogrešno zbog nekih impulzivnih postupaka.

SEDMICA – vama se smiješi mogućnost novog posla. Ne iscrpljujte svoj organizam i ne dodajite sebi dodatne napore. Sve ćete postići, a da se ne umarate previše.

OSMICA – vama je moguća promjena ili renoviranje prostora. Bit ćete dinamičniji i s lakoćom ćete rješavati neke vama bitne stvari.

DEVETKA – rješavat ćete mnogo toga unutar obitelji. Bit ćete brižni. Možda ispratite neke članove obitelji na put u inozemstvo.

Nevena Đukić

astroportal.in

61
AKCIJA!!! Polaris – polarizacijski disk

POLARIS – doživotni kućni terapeut: Energija koja iscjeljuje i pomlađuje!

S POLARIS-om u rukama postajete vrhunski iscjeljitelj bez ijednog dana obuke.

POLARIS disk pojačava priliv prirodne životne energije, tzv bioenergije.

On jednostavno višestruko pojačava dotok vitalne energije (bioenergije) u naš organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način.

POLARIS se može koristiti na način da punite energetske centre (tzv. čakre) koji su, po područjima, zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom – ili izravno na bolna mjesta ili tamo gdje imate problem.

Na polaris disk također možete staviti vrč s vodom. Za 30 min dobit ćete najmoćniji ljekoviti napitak. Umjesto mrtve i beskorisne vode, piti ćete živu i energiziranu vodu vrlo ugodnog okusa – piti ćete čistu energiju neophodnu vašem organizmu.

POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn

Prethodna objavaTjedni horoskop od 1. do 7. svibnja: Dva znaka će TOTALNO plijeniti pažnju – gdje god da se pojave!
Slijedeća objava06.05. Split – Ayurveda u Splitu (predavanje i radionica)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.