Art: Eduardo Rodriguez Calzado / EduardoRodriguezCalzado.com

160×600 text-47 lijevo

Izlazak Merkura iz područja sanjivih Riba donosi novu energiju vatre za početak tjedna!

13. ožujka Merkur ulazi u vatrenog Ovna – nebeski glasnik dobit će energiju koja ga tjera da prvo skoči, pa kaže “hop”, piše Lovesensa.

Već u prvom danu nakon punog Mjeseca, treba biti vrlo oprezan s riječima i odlukama, a do kad traje ovaj brzopleti tranzit i tko posebno treba pripaziti?

Uz Mjesec koji završava svoj tranzit kroz Djevicu, bit će nam potrebna ravnoteža više nego ikada. Pa ipak, tijekom ciklusa Merkura u Ovnu, sve nas manje zanimaju objektivna gledišta, višestrana objašnjenja, sve smo više željni da dođemo do odluke, brzo, brže, najbrže!

Ima u toj energiji i mnogo dobrih zamisli, pionirskih ideja, želje za akcijom, inicijativom, novinama. Tko će prvi saznati, tko će prvi reći, tko će prvi otkriti, pitanja su koja ubrzavaju komunikaciju. Drski, asertivni Ovan izazvat će nas da govorimo spontano, izravno, mnogima će jezik biti brži od pameti.

Nakon čestih zbrka koje je Merkur donosio u Ribama, ovo može biti i blagoslov za mnoge, ali podsjetimo se i činjenice da se danas riječi koriste često kao oružje. Zato, ako osjetite potrebu da “pucate” bez upozorenja, prizovite u pomoć unutarnju mudrost.

Upitajte sebe: čemu me ova ljutnja uči? Što mogu iz nje saznati o sebi?

Mjesec u Vagi pomoći će nam da razriješimo dileme, jer potrebni su nam i suradnja, bliskost i neovisnost, a kompromis je – zaista – dostižan.

Brzina strelovitog Merkura u Ovnu sudarit će se i sa retrogradnom Venerom. Romantični susreti mogu imati vrlo malo osnova u ljubavi i odanosti, a više u strasti. Nije lako u ovom tranzitu ni govoriti o ljubavi, bit će bolje izražavati osjećaje na neki drugi način.

Ožujak će zbog svega toga biti pravi mjesec snage za Ovnove. Uz oštroumnog Merkura i boginju Veneru, možda će baš vaš kozmički ljubavni par biti kompletiran ovih dana, dragi Ovnovi.

Usmjerite svoju energiju pametno, ne upuštajte se u vatrene razgovore i konfrontacije, budite primjer svima, a ne žrtva nezgodnih okolnosti. Nije svaki pokret prava akcija, nije “top speed” jedina brzina koja postoji.

Pravi rad počinje pripremom, a ključ je odabrati pravi, pozitivan cilj i kanalizirati svoju energiju ka njemu.

Izvor: Lovesensa

Responsive text-61
AKCIJA! Himalajske lampe

Na drvenom je postolju s električnim kabelom duljine od 2 metra i žaruljom od 15 W.
  • Prelijepe lampe od ružičastih gromada himalajske soli, najčišće soli na svijetu
  • Ioniziraju sobu
  • Stabiliziraju i smanjuju utjecaj umjetnih frekvencija i elektromagnetskih valova
  • Proizvode dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuje i smiruje vaše tijelo
  • Stvaraju mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok
  • Djeluju protiv glavobolja i migrena, poremećaja cirkulacije, mentalnih poremećaja i poremećaja vezanih uz stres (uključujući nesanicu, problema dišnog sustava, artritisa

Dimenzije: visina 17-21 cm / širina 10-12 cm / duljina 10-13 cm / težina 2-3 kg

Cijena: 180 kn

Prethodna objavaKada pozitivan stav nije produktivan
Slijedeća objava09.-16.09. Grižane – Hiking & Yoga Retreat
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.