Prosinački Super Mjesec pun je energije! Evo što vam donosi ..

U noći između 13. i 14. prosinca 2016. godine uživat ćemo u posljednjem Super Mjesecu ove godine – u kiši meteora bit će manje vidljiv, ali astrolozi podsjećaju da će njegova snaga biti ogromna, piše Lovesensa.

Kiša meteora umanjit će vidljivost punog Mjeseca koji će obasjati nebo u noći između 13. i 14. prosinca 2016. godine, znanstvenici kažu – čak peterostruko!

Međutim, u duši će nam blistati jako kao uvijek, tvrde astrolozi. Lunacija u Blizancima obično budi potrebu da dovedemo u ravnotežu logiku i emocije. Ovaj Super Mjesec otvorit će nam dušu tako će se sve u njoj vidjeti kao na dlanu, ali nijedna osoba neće ga doživjeti na isti način. Uzburkana osjećanja više će prijati onima koji vole akciju, dok se sentimentalna srca trebaju umiriti i čuvati energiju.

Strasti će dodatno probuditi trigon Super Mjeseca s Jupiterom, očekujte puno zabave i dosta smijeha. Planirajte zabavu za utorak navečer, a ako dobijete iznenadni poziv na sastanak, obavezno ga prihvatite.

Harmonični aspekti Marsa i Urana dopuštaju čak i promijeniti plan u posljednji čas, dozvolite svojoj ekstrovertnoj strani da zablista.

Ako baš ne odgovara vašoj osobnosti uživati u Super Mjesecu na ludoj zabavi, nemojte kvariti drugima provod. Prihvatite šale, čak i kad nisu obojene najboljim smislom za humor, zadržite prijateljski stav čak i kad vam se ne dopadaju ideje vašeg društva.

Ako ste spremni za otpuštanje svega teškog i neugodnog što želite ostaviti za sobom u 2016. godini, tijekom djelovanja punog Mjeseca otvara se mistični portal koji vam to omogućuje napraviti vrlo brzo.

Kako obaviti ritual oslobađanja koristeći snagu punog Mjeseca?

Ovaj ritual usmjerava energiju Mjeseca na ostvarenje naših snova i izvrstan je za oslobađanje od svega što vam predstavlja teret u životu i od čega više nemate nikakve koristi na svom duhovnom putovanju.

Potrebni su vam:

zdjela vode

1 bijela ili plava svijeća

papir i olovka

kadulja

Pronađite mirno mjesto, idealno je da to bude mirno, produhovljeno mjesto u domu. Ako je moguće, osigurajte dotok mjesečeve svjetlosti.

Zapalite kadulju i “okadite” svoju auru i prostor oko sebe dimom. Zapalite svijeću i zahvalite se Mjesecu, vodeći računa da vam zdjela s vodom uvijek bude pri ruci.

Zapišite na papir sve ono što vam više ne koristi na duhovnom putovanju, sve terete kojih se želite osloboditi. Nabrojite: svoje stavove, emocionalne spone, bolesti, navike, ovisnosti, veze koje vas opterećuju, i tako dalje…

Kažite na glas čega se želite osloboditi, pa udahnite duboko i izdišući zamislite kako sve što želite izbacite iz sebe izlazi iz vas.

Približite polako papir svijeći i zapalite ga. Kad ga više ne budete mogli držiti u ruci, spustite ga u vodu. Pričekajte da se natope ostaci papira pa ga bacite u vrt ili u šumu. Zahvalite se Mjesecu i Univerzumu kad završite ritual.

Ako osjećate inutitivno potrebu da ovaj ritual prilagodite sebi, slobodno to učinite.
***

Vrijeme Super Mjeseca idealno je da za razgovor o budućnosti, za učvršćivanje kolegijalnih odnosa i za razgovor o teškim temama. Očekujte da vam teškoće donese razlika između onog što mislite i onog što osjećate. To će se događati i drugima u vašem okruženju, pa budite spremni na nagle izjave, a neprijateljske tonove prihvatite s tolerancijom i rezervom.

lovesensa.rs

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 13.12.2016.
Slijedeća objava“Pogledajte probleme u svom životu. Zapitajte se: ‘Kakvim mislima sam to stvorila?'” – 20 divnih citata L. Hay
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.