Foto: pixabay.com

Tijekom travnja/aprila bi moglo biti dosta povoljnih momenata za osobe koje su rođene u znaku Blizanca i Vodenjaka. Moguće je da je ovaj mjesec povoljan za ljude koji se bore protiv nepravde u nekom odnosu. Blizanci i Ribe bi u svibnju/maju istovremeno mogli okusiti i slatku i gorku stranu ljubavi.

atma.hr – 78
Ova 2020. godina generalno djeluje kao jedna koja će mnogo biti povoljnija u svom početnom periodu.

Naime, ožujak/mart, travanj/april i kolovoz/avgust će biti dobri kako za materijalno, tako i za emocionalno kod većine znakova, dok studeni/novembar mjesec ove godine će biti izrazito težak i sklon neočekivanim događanjima.

OŽUJAK/MART

Ožujak/mart je jako povoljan za znakove Jarca i Bika. Pored strasti i mnogo ispunjenja emocionalnih nagona, ova dva znaka bi uz pomoć svoje intuicije mogli doći do onoga što su željeli u svojoj ljubavi. Svakako, neka se nikada ne zaboravi da je potrebno biti oprezan sa svojim željama.

Drugi znakovi bi ovog mjeseca mogli imati dosta neočekivanih prihoda, a ljudi s jakim utjecajem vode bi mogli steći neka vrlo teška znanja na lagan način.

TRAVANJ/APRIL

Tijekom travnja/aprila bi moglo biti dosta povoljnih momenata za osobe koje su rođene u znaku Blizanca i Vodenjaka. Vodenjak bi u osnovi, na svoj intelekt, mogao osvojiti veliku ljubav, samo zato jer je njegovo razumijevanje ljudskih problema beskrajno, kao i činjenica da je ovo znak koji jako dobro cijeni etiku.

Blizanac bi mogao dobiti simpatije drugih, ali ne ovako duboko kao Vodenjak. Ostali znakovi će generalno dobro znati kako usmjeriti svoju mračnu stranu i kanalizirati njenu energiju u pravom smjeru. Moguće je da je ovaj mjesec povoljan za ljude koji se bore protiv nepravde u nekom odnosu.

atma.hr – 75SVIBANJ/MAJ

Blizanci i Ribe su znakovi koji bi u svibnju/maju istovremeno mogli okusiti i slatku i gorku stranu ljubavi. Blizancima je prije moguće izbjeći gorčinu ukoliko bi vjerovali da ljubav koja im je servirana ima perspektivu samo ukoliko se odnos postavi na logičke premise i na taj način se formira budućnost. Ribe će napokon shvatiti i dobiti neku vrstu djelotvornosti nad tamnim stranama svoje veze, te će u osnovi na istu imati realniji pogled na budućnost.

Za ostale se savjetuju da se oslobode predrasuda i da malo više traže razloge radi koga bi bilo potrebno vjerovati onome za koga nam osjećaj tako nalaže.

LIPANJ/JUN

Lipanj/Jun je još povoljniji za znak Blizanaca nego prošli mjesec. Stvari kojima su se nadali bi ovog mjeseca mogle krenuti nekim pravim smjerom. Pored toga će se pokazati potreba za implementaciju starih iskustava što će Blizancima dati veće samopouzdanje i šarm.

Rakovi neće imati sreće u ljubavi tijekom ovog perioda. Imat će potrebu ulaziti u duboku suštinu negativnih osoba koje ih iskreno vole, a ovim može doći do njihove izoliranosti i usamljenosti. Za ostale znakove vrijedi sugestija da slijede svoju intuiciju prema osjećajima koje gaje za posebnu osobu. To nam može donijeti duboka i divna ljubavna iskustva.

atma.hr – 78
SRPANJ/JUL

Tranzit Marsa tijekom srpnja/jula unosi potpuni osjećaj ljubavi i predavanje svih svojih slabosti partneru kod znaka Ovna. Svakako, ovaj odnos neće biti jednostavan, ali će dokazati većini Ovnova da postoji nešto dublje od samog intenziteta avanture.

Blizanac će biti i dalje ispunjen šarmom i dobrim raspoloženjem, te će biti u stanju da dobije sve što zamisli. Za ostale znakove savjetuje se da staloženo djeluju u smjeru logike kako bi ostvarili buduće planove za vezu ili sa partnerom.

KOLOVOZ/AVGUST

Muškarcima rođenima u znaku Ovna je u kolovozu/avgustu moguće da im se u ljubavi otvore vrata sudbine. Jedini savjet je da budu pažljivi u onome što žele. Rakovi će imati spoznaju kroz koju će znati koji put budućnosti je potrebno da slijede kako bi došli do ljubavi.

Za ostale znakove ovaj mjesec je odličan za reanalitiku osjećaja koja su im nejasna. Rezoniranje o činjenicama koje nude mogućnosti može biti jako nagrađeno, za razliku od razmišljanja o preprekama.

atma.hr – 39

RUJAN/SEPTEMBAR

Septembar će biti taj u kojem će Ovnovi napokon umanjiti osjećaj ekstaze i prionuti činjenici prema kojoj će prigrliti kako svoju mračnu stranu, tako i partnerovu. Lavovi bi trebali razmisliti o tome je li bitniji njihov ego i ponos od ljubavi koju osjećaju.

Lako može doći trenutak u kojem radi toga mogu izgubiti voljenu osobu. Ostalima se sugerira da promatraju na određenoj osobi jednu karizmatičnu nit, jer ih upravo takva vrsta povezanosti može dovesti do sudbine.

LISTOPAD/OKTOBAR

Mjesec listopad/oktobar će biti generalno težak period za ljubav. Predlaže se većini znakova pauza i opuštanje, jer će fokus na poslovni život biti u stanju da nanese veliku štetu ljubavnom životu. Ovnovi bi se mogli suočiti s tamnom stranom osobnosti kod partnera, ali treba izbjegavati korištenje autoriteta nad partnerom u ovom slučaju.

Djevice će isto imati nezgodne momente u ljubavi pa je tako moguće da će neki stari dug iz ljubavi sad doći na naplatu. Za ostale se savjetuje da ne forsiraju prošla iskustva ili prošle odnose koji su ih oštetili opet. Prošlost treba ostati prošlost.

atma.hr – 75STUDENI/NOVEMBAR

Studeni/novembar može jako biti izazovan za Škorpione. Oni se trebaju čuvati od nevjere i osvetoljubivosti, jer ovaj put će im nedostajati mehanizmi kako da se opravdaju samima sebi. Drugim znakovima se savjetuje da ne ulaze u analizu svoje muške strane kroz razum.

Predlaže se dodatno rezoniranje o tome kako usmjeriti svoje instinkte konstruktivno, te na koji način je najefikasnije da se odmore.

PROSINAC/DECEMBAR

Strijelac kao znak osjetljiv na pravdu bi mogao impulzivno djelovati u skladu obrane voljene osobe ili dokazujući joj poentu gdje griješi. Oba smjera djelovanja su bespotrebna. Razmisliti u ovom slučaju i zaustaviti se od bilo koje reakcije kasnije donosi poseban okus pravde za koji se vrijedi strpjeti. I dalje je akcent na znaku Ovna koji će imati potrebu da od sebe odbaci spontano većinu međuljudskih odnosa.

Ovo je krajnje loša ideja, koja vjerojatno proizlazi iz nesposobnosti da se suočimo sa strahom. Za druge znakove vrijedi da materijalni interesi jako lako mogu loše utjecati na njihovu ljubavnu situaciju. Predlaže se da nas prošla iskustva ne usmjeravaju i da prvo procijenimo koliko mogu biti štetna za naše odnose s partnerom.

atma.hr – 78
SIJEČANJ/JANUAR

Bikovi će imati potrebu da u siječnju/januaru iduće godine uspostave svoj autoritet kako bi još više dobili. Ovo je loše za ljubavne odnose. Jarcima se u ovom mjesecu vraća neki vid loše karme iz prošlih života, stoga će morati neke stvari naučiti na kompliciraniji način.

I za ostale znakove ovaj mjesec će biti generalno težak. Falit će kod generalne većine više vjere u ljubav.

AnaDominik Rodić

Posebne i jako pogodne ponude imamo uz računanje komparativne karte (uporedni horoskop Vas i Vašeg partnera). Javite nam se porukom na Viber: +38762566337.

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here