Ljubavne želje, velika nadanja i na kraju razočaranje i poraz! Pročitajte kojem horoskopskom znaku zvijezde nisu naklonjene do kraja zime…

Nažalost, zimski mjeseci neće donijeti ljubavnu toplinu Ovnu, previše će biti snažan trag Jupitera na vašem emotivnom životu. Njegov boravak u opozitu svakom znaku donosi iluzije, tako da mnoga zanimljiva poznanstva mogu probuditi romantične nade, ali i donijeti iznenadnu patnju. Zvijezde upozoravaju na oprez kad god osjetite da vas hvata zanos koji ne znate objasniti.

Ovnovi u dugoj i snažnoj sentimentalnoj vezi proći će kroz ovaj period netaknuti, dok novopečene parove očekuju iskušenja i svađe tijekom zime.
Jupiter će vam mrsiti konce i na poslovnom planu, a zima posebno neće biti povoljna za Ovnove koji traže posao. To svakako ne znači da ćete morati čekati proljeće da biste dobili prvu šansu, već samo da ćete morati dobro procijeniti sve mogućnosti i prijedloge jer vam neki mogu donijeti razočaranja. Projekti će kasniti, intervjui za posao neće ni vama djelovati ohrabrujuće, ali zapamtite da je ovo kratkotrajni period. Sretnici koji imaju dobar posao ne trebaju brinuti za 2017. godinu, ali svi Ovnovi trebaju razmisliti o smanjivanju troškova. Ulaganja u domu planirajte vrlo oprezno.

S Jupiterom u opoziciji, oslonite se na sebe i svoje snage. Opuštajte se što više, ne pretjerujte s fizičkim vježbama, već poradite na relaksaciji i meditaciji. Oduprite se potrebi za dodatnim kalorijama, pronađite odgovarajuću alternativnu terapiju za prolazna tužna ili depresivna stanja, ne zaboravite da je zima ipak – samo jedno godišnje doba i da ćete se brzo vratiti u fizičku i mentalnu formu!

lovesensa.rs
Prethodna objava8 razloga nakon kojih ćete odmah poželjeti SAMOĆU
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 22.01.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.