Foto: pixabay.com

Merkur u trigonu s Jupiterom sada na nas djeluje tako da nam proširi znanje. Donosi nam priliku da pokažemo svoje znanje i da dođemo do korisnih informacija. Komunikacija s ovim aspektom je uspješna, laka i protočna. Zato je sada dobro vrijeme za susrete, sastanke i dogovore bilo koje vrste, poslovne ili osobne, a koji će biti uspješni.

Pod utjecajem ovog tranzita, na snazi je ​​najbolja moguća razmjena ideja, posebno za one rođene u znaku Blizanaca, Vage ili Vodenjaka, pa onda i za vatrene znakove. Budite otvoreni za razmjenu ideja i informacija. Blagodat ovog aspekta posebno mogu osjetiti oni koji se bave zanimanjima vezanima za obrazovanje, jezike, prevođenje, izražavanje i pisanje, odnosno za komunikaciju i informiranje, te za trgovinu, promet i turizam.

Povoljno je također vrijeme za putovanja, kao i za donošenje odluka. U noćnim satima, oko ponoći i poslije nje, u utorak 13. na 14. lipnja Mjesec u Vodenjaku bit će u trigonu saJupiterom i Merkurom što donosi druženja, razmjenu, iznenadna i neplanirana okupljanja, te razne grupne aktivnosti, zajedničke ideje i udruživanja. Moguća su druženja istomišljenika i stvaranja kontakata među pristašama neke ideje. Poznanstva su sada zanimljiva, a provodi posebni i zanimljivi.

Kod mnogih Blizanaca, rođenih od 10. do 13. lipnja, sada će dobro teći razgovori, susreti, dogovori i mentalne aktivnosti. Ako imate podznak u Vagi, Ovnu ili Vodenjaku, povoljno je vrijeme za putovanja ili za pokazivanje stečenog znanja, za ispite ili kontrolne zadaće.

Sadašnji planetarni utjecaji donijet će mnogima dobro na nekom planu, a vezano za odnose s drugima. Sada ti odnosi mogu biti uspješni, posebno oni koji se ostvaruju naglo, u momentu i to u ranim jutarnjim satima 13. lipnja. Sve je moguće, bilo da dobijete neki važan mail ili dođete do neke informacije, ideje kroz neki poziv ili san koji nosi poruku.

S druge strane 13. i 14. lipnja djelovat će i kvadrat Merkura i Neptuna što će najviše utjecati na promjenjive znakove i one koji imaju podznak, neku planetu ili značajnu točku oko 14. stupnja Riba, Blizanaca, Djevice ili Strijelca. Za njih je važno da tada ne donose odluke olako, jer postoji mogućnost za nejasnoće, zbunjenosti i konfuzije što dovodi do pogrešnog, nerealnog viđenja stvarnosti. Tada data obećanja nisu stabilna, jer sadrže dosta laži. Čuvajte se tih dana i da nešto ne izgubite od važnih dokumenata, ključeve, mobitel. Dobro je da sve potrebno zapišete, i nastojte se bolje organizirati.

Ako vam je podznak u Ovnu, izbjegavajte 13. i 14. lipnja važne dogovore, sastanke i kraća putovanja. Odnosi s drugima mogu vam buti naporni, posebno s nekim autoritetima ili starijim osobama, 14. i 15. lipnja. No, kraj tjedna odnosno vikend, 17. i 18. lipanj donosi vam povoljno vrijeme za odnose s drugima, a koji će biti drugačiji i mijenjati stvarnost. Ovaj tjedan je vrijeme kada ćete najbolje proći ako energiju ulažete u aktivnosti vezane za dom, gradnju, popravak, veliko spremanje ili kuhanje.

Ukoliko vam je podznak u Biku, oprezni budite sa svojim novcem, dok oni sa podznakom u Škorpionu neka paze s tuđim novcem ili podrškom od drugih, a moguće je da će imati i unutarnje konfuzije. Ako imate podznak u Lavu, budite oprezni u prijateljskim i ljubavnim odnosima, i to od 13. do 15. lipnja, dok Sunce bude u opoziciji sa Saturnom. Moguće su vam tada poteškoće, prepreke i iskušenja, uz strah od neuspjeha i manjak energije, ali i bezvoljnost. Sve ovo se odnosi ne samo na one s podznacima u Ovnu ili Lavu već i na one koji natalno imaju neku planetu od 22. do 26. stupnja Blizanaca, Strijelca, Riba ili Djevice.

Osobe koje imaju Sunce, Mjesec ili neku planetu oko 14. stupnja u Ribama, osjetit će sada veliku konfuziju i nejasnoću, a lako će i upasti u zabludu, obmanu ili samoobmanu. Moguće je sada širenje lažnih informacija i lažnih obećanja. Zato provjeravajte sve više puta i vodite računa što mislite, pišete i govorite. Jupiter u Vagi bit će vam od pomoći u tome tako što vam može donijeti pomoć od drugih, kroz povezivanje s nekim tko ima znanje, mudrost, poštenje i istinoljubivost. Sve to će vam omogućiti da dođete do olakšanja, ublažavanja zbrke ili ispravljanja pogreške. Vrlo je zato bitno povezivanje i suradnja s drugima.

Mjesec će u petak, 16. lipnja u poslijepodnevnim i noćnim satima biti u Ribama, kao i u subotu 17. lipnja, kada će u večernjim satima prijeći u Ovna, te donijeti veću dinamiku, borbenost, nadmetanje, avanturizam i pretjerivanje u emocijama.

Sve u svemu ovo je jedan jako zanimljiv i dinamičan tjedan u kojem djeluju raznorazni planetarni utjecaji, od onih izuzetno povoljnih do onih vrlo nepovoljnih.

No, ne dajte se, jer sve je rješivo kroz komunikaciju i povezivanje s drugima.

Svetlana Milenković-Filipović

AKCIJA!

himalajska lampa atma.hr

Himalajska lampa

Lampa od divnih, ružičastih grumenja najčišće himalajske soli – stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.

Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.

 

himalajska lampa atma.hr

Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor. Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Dimenzije: širina: 10-13 cm, duljina: 15-19 cm, težina: 2-3 kg

Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

Cijena: 149 kn

 

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 13.06.2017.
Slijedeća objavaSvaki dan imate izbor – Ugodite se na frekvenciju ljubavi
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.