Konačno smo u periodu u kojem je Venera glavni akter. Prethodni događaji su je bacili u drugi plan, iako se sve vrtjelo oko ljubavi i odnosa, bilo je zapostavljeno ono najvažnije – osjećaji i emocije.

Predstavnica ljubavi sada će konačno mnoga pitanja postaviti, ali ono najvažnije bit će ljubav prema sebi samome pa tek onda odnos prema drugima i s drugima. Tjedan je započeo Mjesecom u Blizancima pa je mnoge rasteretio nepotrebnih briga.

Ipak lagani Blizanac nekad može i svojom nesmotrenošću dovesti sebe u nezavidnu situaciju, zato ma kako se lijepo i opušteno osjećali, budite oprezni s riječima i ne zbijajte šale na svakom mjestu i u svakom društvu, jer neće svi biti istih lakih osjećaja i neopterećenih misli (Mjesec kvadrat Merkur, kvadrat Mars i Neptun).

Uživajte u druženju i neopterećujućim temama. Izađite, prošećite, budite u pokretu i bavite se samo stvarima koje su u vašoj domeni i koje se samo i osobno vas tiču. Očekuju vas ozbiljne teme s partnerima pa budite spremni da ne obećavate nešto što nećete biti u stanju ispuniti.

Još uvijek će Mjesec ići znakom Blizanaca kada Venera bude napravila trigon sa Saturnom pa će se mnogi naći pred neočekivanim događajem. Mnogi će se bračni razgovori voditi, a neki će baš sada odlučiti izgovoriti „sudbonosno DA”. Saturn donosi ono što ste već davno na nekoj nesvjesnoj  razini izabrali. Taj se događaj smatra jednim od najsretnijih u životu, ali ono što iza njega dolazi je u sjeni Saturna.

Tako će se odvijati razgovori o ljubavi, o sreći (Venera), ali ono što se očekuje jest odgovornost, obveza, posvećenost i ustrajnost (Saturn) u onome što ste obećali i poželjeli (Venera).

Neke će iznenaditi susret starih ljubavi koje uz ovakav aspekt svakako obećavaju da se obnove i nastave. Nakon trigona, Veneru čeka sekstil sa Jupiterom pa su ovo dani kada možda nećete imati mnogo sreće u poslu, ali zato ljubav može biti na zavidnoj razini.

Između dva Venerina aspekta (Venera trigon Saturn, sekstil Jupiter) Sunce će napraviti kvadrat sa Saturnom, što će aktivirati mnoge karijeriste, probuditi njihovu ambiciju i želju da se po svaku cijenu poslovno uzdignu.

Međutim, nekad uspjeh ne dolazi kako vi to planirate, nego onako kako i kada treba pa zato ovaj aspekt mnoge može potrošiti, oduzeti im elan i energiju koju bi mogli iskoristiti na mnogo produktivniji i bolji način. Jedna od tih stvari je posvetiti se nekome koga volite ili onome tko bude zatražio pomoć od vas.

Možete se osjetiti da ste preopterećeni poslom, da vas poslovne obaveze pritiskaju i da šef od vas očekuje da u određenom roku završite sve zadatke, ali neće biti baš tako. Nekad nešto što „morate” možete zamijeniti nečim što „želite” i nitko vam neće zamjeriti i nitko vas zbog toga neće kazniti niti vam uskratiti beneficije koje vam sljeduju.

Sunce i Saturn često se odnose na karakter i raspoloženje koje vas može pratiti. Izbjegavajte osobe koje imaju krute i čvrste stavove, često to nisu ljudi koji prihvaćaju kompromise. Pored nezgodnih sugovornika, može vas čekati gužva i poteškoće u prometu, kao i zdravstveni problemi poput kostobolje, zubobolje ili glavobolje, zato se teških tema i još težih ljudi, klonite.

Venera vam se smiješi pa slobodno možete malo posao i obveze ostaviti sa strane, ukoliko je moguće, otputujte nekud sa partnerom, ukoliko ga imate, ukoliko ne, izađite nekud, prošećite, možda vas baš tamo čeka neko interesantno poznanstvo ili ljubav koju ste davno imali pa iz nekog razloga izgubili ili napustili. U svakom slučaju, Venera je uvijek za uživanje, uljepšavanje, hedonizam.

Tijekom vikenda, Merkur će napraviti egzaktnu konjunkciju s Marsom u znaku Djevice pa će misli biti vrlo jasne, ideje produktivne, a svi razgovori vrlo precizni, pomalo oštri, ali konstruktivni i realni.

Aspekt svih kritičara, pisaca, novinara, ali i inženjera, frizera, električara. Ukoliko imate nekih ideja i želite da vas ozbiljno shvate i prihvate vaše prijedloge, ovo može biti izuzetno produktivan period pa ga iskoristite na najbolji način.

Paula Ključević

profesionalnaastrologija/lovesensa

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objava29.09.- 01.10. Zagreb – Shiatsu seminar
Slijedeća objava5 ružnih ponašanja djece koja su odraz loših odluka roditelja
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.