Svake druge godine, Merkur, planeta biznisa, prelazi preko Škorpiona, znaka novca i tada njegov utjecaj dolazi do punog izražaja. Ali, uvijek obrazuje drugačije aspekte s ostalim planetama. To će, od 2. do 19. studenog 2015. godine, najviše osjetiti Blizanci, Djevice i Škorpion, znaci u kojima je moć ove planete najveća, tako da mogu očekivati ​​povećanje prihoda, a najmanje šanse za to imaju Strijelci, Ribe i Bikovi.

Merkurovi aspekti sa Suncem, Jupiterom, Saturnom, Neptunom i Plutonom povoljno utječu na poslovnu i financijsku situaciju kod svih znakova, mada su Blizanci, Djevice i Škorpion u prednosti. Međutim, uvijek ima neko “ali” koje i moćnom Merkuru sreću kvari, a to je inkonjunkcija s Uranom u Ovnu (živci napeti k’o strune), koja upozorava vozače da budu oprezniji za volanom.

Ovaj napet aspekt označava i rizične financijske transakcije, nepotrebne troškove i podizanje kredita, ali i svađe i rasprave, naročito s obitelji i susjedima.Trebate čuvati vrijedne predmete i ne zaletjeti se ako namjeravate sklapati dogovore sa strancima. Kada je u pitanju zdravlje, čuvajte se povreda ruku, posebno šaka, zglobova, ključne kosti i ramenog pojasa.

Ovan

Aspekt između Merkura u vašoj astrološkoj kući novca i opasnosti, i jednog od vladara vašeg znaka Plutona, simbola moći, povoljno utječe na profesionalnu poziciju.

Međutim, inkonjunkcija s Uranom u vašem znaku upozorava na rizične financijske transakcije.

Bik

Naglašeno astrološko polje ljubavi u prvi plan stavlja odnos s bračnim partnerom. Ako ste slobodni, na nekom poslovnom skupu možete upoznati vrlo karizmatičnu osobu. Napet aspekt između Merkura i Urana upozorava da budete oprezniji ukoliko ste sudionik u nekom sudskom sporu.

Blizanci

Vaš vladar Merkur u šestoj astrološkoj kući, pod utjecajem Sunca i Jupitera, povoljno utječe na poslovanje, posebno ako ste privatnik. Ipak, izazovan aspekt sa Uranom upozorava na oprez ukoliko surađujete sa strancima iz zemalja njemačkog jezičnog područja.
Rak

Planeta komunikacija Merkur, u astrološkoj kući ljubavi, pod povoljnim utjecajem planeta iz Djevice, može donijeti susret s karizmatičnim vodenim ili zemljanim znakom. Aspekti sa Uranom upozoravaju da povedete više računa ako planirate ugovoriti suradnju sa strancima.

Lav

Simbol komunikacija Merkur, u napetom aspektu s Uranom, vladarom astrološkog polja ljubavi, nepovoljno utječe na odnos s partnerom i članovima obitelji. Harmonični aspekti sa vašim vladarom Suncem i Jupiterom, idu vam u prilog ukoliko se bavite privatnim biznisom.

Djevica

Vaš vladar Merkur, planet komunikacija, u vašoj trećoj astrološkoj kući je u harmoničnim aspektima sa Jupiterom i to u Djevici, što nagovještava mogućnost ugodnih susreta na kraćem putovanju. Izbjegavajte rizične financijske transakcije i nepotrebne troškove.
Vaga

Merkur je blizu Sunca u vašoj astrološkoj kući posla, a pod utjecajem Jupitera, simbola prosperiteta, donosi mogućnost profesionalne satisfakcije.

Na ljubavnom planu, za vas bi bilo najbolje izbjegavati rasprave sa partnerom, naročito ukoliko ste u braku ili dužoj vezi.

Škorpion

Vladar vašeg astrološkog polja financija Merkur je u vašem znaku i pod utjecajem vašeg vladara Plutona, što donosi uvećanje prihoda i mogućnost suradnje sa strancima. Napeti aspekti s Uranom opiminju da se klonite stresnih situacija i izbjegavate rasprave sa suradnicima.

Strijelac

Vladari vašeg znaka, Jupiter i Neptun, planete prosperiteta i mašte, u harmoničnim aspektima sa “ojačanim” Merkurom u Škorpionu, donose vam uspjeh, naročito ako se bavite kreativnim zanimanjem ili sportom. Izbjegavajte rasprave s partnerom, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku.

Jarac

Pozicija Merkura u 11. astrološkom polju, pod utjecajem vašeg vladara Saturna, simbola uspjeha, može donijeti kontakte sa strancima ili mogućnost pregovora o novom poslu sa stranim tvrtkama. Ipak, sada nije trenutak za započinjanje privatnog biznisa.

Vodenjak

Vaš vladar Uran, u napetom aspektu s planetom komunikacija, u vašoj astrološkoj kući karijere, upozorava da ne ulazite u sumnjive poslovne aranžmane i suradnju sa strancima u koje nemate previše povjerenja. Pokušajte obuzdati sklonost riziku, osobito po pitanju financija.

Ribe

Vaš vladar Neptun, planet inspiracije i ljubavnog zanosa je u trigonu sa Merkurom, u devetom astrološkom polju i donosi mogućnost odlaska na stručno usavršavanje ili putovanje u inozemstvo. Izbjegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita, ne posuđujte novac nikome.

Izvor: Novosti.rs

Astrolog: Marina Jungić Milošević

Prethodna objavaMora li lijepo biti istinito? Je li sve istinito lijepo?
Slijedeća objavaSamskare – uzrok uzastopnog rođenja
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.