Promjene koje slijede ukazuju na to da ćemo iz faze pojačane aktivnosti, dinamike i akcije ući u jednu stabilniju i mirniju fazu, u kojoj će promjene biti postojane i voditi ka stabilnosti, sigurnosti, kojoj teži Bik.

Mars, koji vlada mladim Mjesecom u Ovnu, također je u Biku na 13. stupnju, u izlazećem kvadratu, s Jupiterom u Lavu, a ulazeći u trigon s Plutonom u Jarcu. Ovi tranziti ukazuju na to da treba izbjegavati pretjerivanje, užurbanost i nepromišljeno ulaz u neke aktivnosti, posebno ako se one tiču ​​većih kupovina, ili financijskih troškova i novčanih transakcija u nekoliko narednih dana kada će Mars biti u kvadratu s Jupiterom u Lavu. Budite oprezni i ne kršite zakon.

Mars u kvadratu s Jupiterom može donijeti i kršenje pravnih normi, posebno ako se pretjerano troši novac koji nije vaša svojina, jer to ne prolazi bez posljedica. Pretjerivanje u hrani i čulnim zadovoljstvima također je moguće s ovim aspektom.

Trigon Merkura i Plutona

Velika pokretačka energija i snaga je tu i nju treba trošiti na fizičke aktivnosti. S ovakvom energijom se mogu ostvariti veliki projekti i neki dugoročni cilj za kojim strasno težite, pogotovo 20, 21, 22. travnja.

Tada će se i Merkur približiti Marsu, pa ćete moći napraviti strategiju za realizaciju planova i ideja. Merkur će također biti u trigonu s Plutonom u Jarcu, što donosi veliku mentalnu snagu, koja može potpuno transformirati i promijeniti neko tadašnje stanje, ili odnos … Moć uvjeravanja jakim činjenicama, razumnim i svrsishodnim idejama je velika.

Evo kako bi te promjene trebale izgledati za svaki podznak.

OVAN

Osobe čiji je ovo podznak, posebno one koje se nalaze oko 28. stupnja, u Ovnu, najviše će osjetiti novine i to će se odraziti na njihov fizički izgled, ponašanje i energiju. Dobro je da sada ulažu u sebe, mijenjaju nešto u vezi sa svojim fizičkim izgledom ili ponašanjem. Trebate nastojati steći veću sigurnost i unutrašnji mir ili ustrajnost. Ukoliko ste rođeni u razdoblju između 14 i 20. travnja, snažno ćete osjetiti dolazeće promjene. Budite otvoreni, jer je došlo vrijeme da nešto mijenjate u svom životu. Ali ne žurite, već pokušajte uložite energiju u provedbu nečega što je realno i ostanite ustrajni u tome. To će vam donijeti stabilnost kojoj težite.




BIK

Za sve vas čiji je ovo podznak, Mlad Mjesec bit će pri kraju 12. kuće, što ukazuje na to da će promjene biti unutarnje, da će se razvijati u vašoj podsvijesti, ili ćete kroz san, ili putem intuicije, dobiti nagovještaj o promjenama koje vam slijede. Neki od vas će biti skloni tajnama, ili će se u narednim danima nešto odvijati iza vaših leđa. Dobro bi bilo da više spavate i tako se odmorite i pripremite za veću aktivnost tijekom druge polovice travnja i naročito tijekom svibnja, kada će u vašu prvu kući ući Sunce, u kojoj se sada nalaze Mars i Merkur. Sa takvom energijom moći ćete puno postići, ako to budete željeli. Venera je u Blizancima, dok je Merkur u Biku. Oni su zamijenili mjesta i dovest će do bolje komunikacije, razmišljanja i razgovora o novcu, kupovinama, ali i o ljubavi. Komunikacija u ljubavi je bitna.

BLIZANCI

Imat ćete potrebu da se povučete u sebe i razmišljate o prošlosti ili pravite planove. Kod vas je dinamično ukoliko radite u bolnici, ili nekoj drugoj ustanovi zatvorenog tipa. Odmor će vam izuzetno prijati. Ako ste u mogućnosti, ovo je povoljno vrijeme da odete negdje na odmor. Venera se kod vas nalazi u prvoj kući i donosi potrebu za lagodnim životom, pažnjom i ljubavlju.

RAK

Na vas uvijek utječe mlad Mjesec, a ovoga puta on je u vašoj 11. kući. To može donijeti nove želje, ili sudjelovanje u skupini, gdje možete steći i nekog novog prijatelja, vama sličnih želja. Neki od vas će imati promjene na financijskom planu, vezane za promjene u karijeri (započinjanje novog posla ili odlazak u mirovinu).

LAV

Ukoliko je vaš podznak na početku Lava u vašoj 10. kući, koja je vezana za vaš životne ciljeve i karijeru, na tom polju može doći do većih promjena u narednih 28 dana s početkom od 18. travnja.

Ukoliko se vaš podznak nalazi na sredini, onda će doći do promjena vezanih za vaš obrazovanje, ili odnose sa strancima. Može doći i do promjena vezanih za vaša vjerovanja, ili životnu filozofiju. U narednom razdoblju moći ćete uložiti više energije u ostvarivanje svojih težnji i napredovati. Vama pomaže i Jupiter, te sada možete dosta postići ukoliko budete uporni. Imat ćete podršku autoriteta, ili jednog roditelja.

DJEVICA

Ako radite ili surađujete s inozemstvom, sada usmjerite svoju energiju na posao i tu će doći do promjena u narednom razdoblju. Za vas je sada značajna i komunikacija, ili neki vid razmjene, s inozemstvom. Moguće je neko putovanje u inozemstvo koje će vam donijeti više komunikacije. Ukoliko ne bude putovanja, dobro je vrijeme za učenje i pripremanje ispita za studente ili one koji se pripremaju da to budu.

Za ostale znakove kliknite na stranicu 2