Foto: pixabay.com

Merkur ulazi u Djevicu i svoje sjedište od 4.8. i tu boravi do 26.8. i u tom periodu ima lijepe aspekte s drugim planetima. Pun Mjesec u Vodenjaku događa se 12.8. u konjunkciji sa Saturnom, što može dati probleme u odnosima. Venera ulazi 11.8. u Lava i pokreće vatrene znakove udružena s Jupiterom, planetom sreće u Ovnu gdje se pokreću velike strasti. Merkur će ući u Vagu 26.8. gdje će boraviti do 29.10., dok će biti retrogradan od 10.9. do 2.10. pa treba obratiti pažnju na sve što on donosi.

atma.hr – 52
Početak mjeseca najviše će obilježiti Mars u konjunkciji s Uranom i sjevernim mjesečevim čvorom u Biku što bi moglo donijeti neke iznenadne događaje. Promjene i turbulencije su sasvim moguće pa vas mogu potjerati iz vaše sigurnosti i zone komfora.

Iako vas to može izbaciti iz takta, moguće je da na kraju shvatite da je izašlo nešto i dobro iz svega toga. Pristižu novi obrasci i promjene pa zato gledajte na sve to drugim očima i s više strana.

Merkur ulazi u Djevicu i svoje sjedište od 4. do 26.8. i u tom periodu ima lijepe aspekte s drugim planetima koje vas mogu usrećiti i odvesti u neke lijepe predjele. Oko 20.8. Merkur pravi opoziciju s Neptunom pa budite oprezni ovih dana moguća su trovanja hranom, blaga dezorijentacija, sumnjičavost i uvođenje zdravog života i prehrane.

Sredinom mjeseca treba obratiti pažnju na vlastite želje i potrebe. Saslušajte savjete od drugih ljudi. Preporučuje se da se striktno držite svojih projekata i ciljeva i da vas ništa ne pokoleba da odustanete.

Pun Mjesec u Vodenjaku događa se 12.8. u konjunkciji sa Saturnom, što može dati probleme u odnosima i nekim grupnim i timskim radovima, u prijateljstvu, što još ovisi gdje se kod vas događa u osobnom horoskopu.

Venera ulazi 11.8. u Lava i pokreće vatrene znakove udružena s Jupiterom, planetom sreće u Ovnu gdje se pokreću velike strasti. Zatim Uran kreće retrogradno od 24.8.2022. do 22.1.2023. godine pa možete imati priliku, dobro da razmislite i osmislite svoje želje i neke nove životne tokove koje možete pokrenuti tek u narednoj godini.

Mlad Mjesec je 27.8. u Djevici pa se možete baviti nekim novim detaljima i sitnicama, a s druge strane pojedinci mogu mijenjati svakodnevni život, nabaviti kućnog ljubimca i voditi računa o svom zdravlju i zdravoj prehrani.

Merkur će ući u Vagu od 26.8. – 29.10. dok će biti retrogradan od 10.9. do 2.10. pa treba obratiti pažnju na sve što on donosi.

atma.hr – 52
Što mogu očekivati pojedinačni znakovi?

OVAN

Dragi Ovnovi, kako je do kraja kolovoza/avgusta čak pet planeta u retrogradnom hodu, to vam stvara problem koji trebate riješiti, a tiče se i vašeg strpljenja, što sada morate naučiti. Vrlo je povoljno da usavršite neka znanja ili da ih steknete.

Kreativnost i ispunjenje nekih ciljeva je moguće do posljednjeg tjedna mjeseca. Mars je u vašoj kući novca pa je i novac vrlo povoljan, možete zaraditi, ali i brzo potrošiti. Pojedini Ovnovi koji traže posao imaju više prilika.

Emotivno su aktivne zabave, avanture i provodi, što ne donosi nešto konkretno i ozbiljno pa uživajte u tome što vam pružaju planetarni aspekti. Zdravlje je mnogo bolje.

BIK

Dragi Bikovi, iako vi volite karijeru i uspjeh sada to može biti u drugom planu, jer se pokreće energija doma, obitelji i osobnih emocija i zadovoljstava. Pojedini Bikovi uslijed tranzita Marsa i Urana koji će krenuti retrogradno, mogu vratiti neku prošlost u vaš život. Kako se čak pet planeta kreće retrogradno onda bi vas mogle vratiti u neke traumatične tokove koji se počinju iscjeljivati i koji su ostavili veliki utjecaj na vas.

Mnoge stvari za koje mislite da su lake i da ćete ih brzo napraviti neće ići očekivanom brzinom već dio po dio. Svakako se može vratiti prošlost u vaš život.

Krenite dalje i ne potiskujte ništa unutar sebe, jer možete tako osloboditi svoju psihičku i fizičku bol koja je u vama. Mislite pozitivno da bi vam i život bio pozitivan. Oslobodite se i prihvatite tuđu pomoć, ne možete uvijek sve sami uraditi.

atma.hr – 52
BLIZANCI

Dragi Blizanci, ako su zbog posla i obaveza neki vaši aspekti života ispaštali, sada je pravo vrijeme da nađete vrijeme za sebe i svoje bližnje. Kako je Neptun u vašem polju karijere i kreće se retrogradno onda se ne vide neki veći pomaci u karijeri, što ne znači da vi ne možete ostvariti osobnu financijsku dobit.

Pred vama su aktivna uživanja kao što su čitanje pisanje, kraća putovanja, nova učenja i vještine u komunikaciji. Kako će Mars ući u vaš znak od 20.8. i bit će tu sve do 25.3.2023. godine, to vam može dati neke dobre, a i neke loše strane, što ovisi od vašeg osobnog horoskopa.

Emotivno kod pojedinih osoba može doći do ljubavnih nesporazuma i turbulencija pa vas taj Mars može potaknuti da vi poželite razlaz, što se ne preporučuje, budite strpljivi i pokušajte riješiti problem dok vaš vladar Merkur ne krene retrogradno. U rujnu/septembru očekujte prekretnicu u vašem životu. Zdravlje je dobro ipak pazite se povreda i u prometu. Energija je na visokoj razini.

RAK

Dragi Rakovi, vama u ovom mjesecu može biti bitna karijera i financije koje su aktivne kroz cijeli mjesec. Karijera i poslovi mogu biti usporeni, jer je Jupiter retrogradan u vašem polju karijere pa ipak uspjeh ne izostaje. Kako je sve usporeno zbog pet retrogradnih planeta, vama je bitno da budete strpljivi i da i vi usporite.

Može se reći da će kolovoz/avgust biti dosta dobar mjesec za vas. Od sredine mjeseca financije se poboljšavaju uz pomoć prijatelja i obitelji koji su uz vas i pružaju vam podršku. Posljednji tjedan mjeseca je povoljan za komunikaciju, kraća putovanja, pregovore, dogovore i trgovinske akcije.

Emotivni život nije baš najbolji pa je potrebno strpljenje i da ništa ne požurujete ili forsirate. Potrebno je da shvatite stvari i upotrijebite kompromis. Zdravlje možete poboljšati masažom i fizičkim aktivnostima.

atma.hr – 52
LAV

Dragi Lavovi, ovo je vaš najsjajniji mjesec koji vam još i Venera od sredine mjeseca uljepšava i daje ljepotu, sjaj, zanos, profinjenost. Merkur od 4.8. ulazi u Djevicu i vaše polje financija što vam može dati velike mogućnosti za zaradu. Vi predstavljate pravog predstavnika vašeg znaka i pucate na veliko s puno samopouzdanja.

Kako imamo dosta retrogradnih planeta, ipak se malo usporavaju tokovi pa vam se preporučuje da i vi usporite. Velike mogućnosti se otvaraju kada Mars 20.8. prijeđe u Blizance, a Sunce 23.8. prijeđe u Djevicu i vaše drugo polje financija, vama tada ide sve na što god pomislite.

Emotivno je moguće da bude turbulentno sve do zadnjeg tjedna u mjesecu, a onda se situacija okreće u harmoniju. Bitno je da se ne svađate oko sredine mjeseca, već ustrajte i budite strpljivi i ne dozvolite da zvijer progovori iz vas. Sve tajne se sada mogu obiti o glavu. Zdravlje se popravlja i do kraja mjeseca je odlično.

banner ostvari svoje

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas su moguće promjene koje ste i očekivali na neki način. Vrlo je bitno da imate komunikaciju s drugima, ali ipak ispoštujte sebe i svoje potrebe pa onda druge. Sada materijalno neće biti u prvom fokusu već se mogu pokrenuti energije duhovnosti.

Ako ste pretrpani poslom zamolite kolege da vam pomognu da ne stradaju vaši živci. Mnoge Djevice mogu krenuti putem kojim se rjeđe ide ili nisu nikad išli. Potrebno je da napravite ravnotežu između vaših želja i onoga što drugi očekuju od vas.

Moguće je da pravite promjene u ovom mjesecu, jer poslije možda neće biti prilike ili bi vam teško bilo. Kako je Neptun u vašem polju partnerskih odnosa i ide retrogradno onda se malo distancirajte od partnera i obitelji i usmjerite na poslovne promjene.

Pojedine Djevice mogu imati i problem s partnerom pa razmišljaju da naprave distancu i pauzu. Zdravlje je dosta dobro.

atma.hr – 52
VAGA

Drage Vage, kod vas je moguć poslovni napredak pa ako se krenete kolebati i razmišljati, znajte da bi ipak trebali prilike prihvatiti objeručke, a u listopadu/oktobru će se pokazati da niste pogriješili. Dosta energije pokreće Venera od sredine Mjeseca u Lavu pa vam ne bi trebalo faliti druženja s prijateljima i ljubavi.

Pojedine Vage mogu sredinom mjeseca imati neki priljev financija, što vam sada i nije toliko važno kao što je ugled. Kada su emocije u pitanju, ako ste slobodni moguće je upoznavanje s osobom iz inozemstva. Pojedine osobe mogu imati i neke tajne ljubavi početkom mjeseca ili neku aferu.

Kada Mars bude od 20.8. u Blizancima sve do 25.3.2023. godine, značajna duhovna uklapanja su više ispoljena od fizičke i seksualne želje. Kada je zdravlje u pitanju vrlo su bitne pozitivne misli i da izbjegavate stres.

banner GHERI COTTON

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas je dosta energija mjeseca usmjerena na partnerske odnose, zdravlje pa bi bilo dobro da se krećete u prirodi i ako imate problem s kilogramima to bi mogli rješavati od 20.8., jer Mars prelazi u Blizance.

Posao je aktivan i Venera se sredinom mjeseca pridružuje karijeri pa budite oprezni s kim poslujete. Ako ulazite u vezu budite vrlo oprezni i sve dobro preispitajte.

Mnogi Škorpioni imaju šansa za ljubav i vezu, ali budite oprezni ako ste povezani poslovno ili ste kolege – može doći do problema. Ako ste fokusirani na karijeru tu vam mogu biti veliki i neočekivani uspjesi.

Izbjegavajte kašnjenja i sve završavajte na vrijeme po dogovoru. Ne zapostavljajte drage ljude ni voljenu osobu. Posvetite se sebi i svom zdravlju.

atma.hr – 52
STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas su aspekti takvi da je karijera povezana s ljubavlju pa su mogući flertovi s osobom koja je vaš nadređeni ili je na višoj razini od vas.

Iz svega toga može proizaći avantura i ništa ozbiljno. Kako je pet planeta retrogradno onda vam Saturn, vaš vladar financija, ne daje priliku za financijski napredak, već naprotiv može doći do zastoja i kašnjenja. Postoje mogućnosti da ako vam netko duguje da taj novac ne vrati, jer nema, a ni kredit se ne preporučuje.

Kako će Mars boraviti u vašem sedmom polju sve do 25.3.2023. godine, onda se mogu pojavljivati razne šanse za poslovne i ljubavne veze. Postoji mogućnost da budete u nekim većim poslovnim okupljanjima.

Krajem mjeseca vi postajete romantični što nije u vašoj prirodi. Kada je zdravlje u pitanju potreban je oprez i da vodite računa o prehrani i da se više opustite.

FENG SHUI GIF

JARAC

Dragi Jarci, kod vas je toliko sve dobro u poslu da trebate voditi računa da ne zapostavite svoju obitelj, drage ljude i voljenu osobu. Vaše vještine dolaze do izražaja i sasvim sigurno vam predstoji napredak u karijeri.

Kako Mars ostaje sve do 25.3.2023. godine u vašem šestom polju zdravlja, posla i svakodnevnog života. Potrebno je da se fizički aktivirate i pojačate kondiciju. Kod pojedinih osoba se mogu ispoljavati kardiovaskularni problemi i probavne smetnje.

Emotivno mogu se javiti samo fizičke i seksualne potrebe, a da emocije izostanu pa to dvoje trebate razlučiti. Više pažnje posvetite zdravlju i osobama kojima nedostajete.

atma.hr – 52
VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas je karijera dosta aktivna. Trebali bi obratiti pažnju na krug ljudi u kojem se krećete, jer postoji mogućnost da netko spletkari. Svakako trebate izbjeći svaki vid svađe već početkom mjeseca. Postoji šansa ako s nekim niste pričali da se izmirite.

Čak pet planeta se kreće retrogradno pa ne bi trebali djelovati impulzivno, već malo zastanite. Financijska situacija nije baš najbolja jer novac može kasniti uslijed retrogradnih planeta.

Emotivno, kod zauzetih može doći do manjih trzavica, dok slobodni mogu imati dosta interesantno poznanstvo.

Kako će Mars od 20.8. do 25.3.2023. tranzitirati kroz vaše peto polje, onda možete imati problema s mladima, sportom, djecom, u ljubavi i drugim aspektima života. Za zdravlje je potrebno više pažnje, izbjegavajte stresne situacije.

banner za stvari DRVO SRECE

RIBE

Drage Ribe, vama može krenuti  karijera uz nekog člana obitelji mada vam ona neće biti u prvom planu. Ako vam je bliska osoba povezana s poslom bilo bi najbolje da se isključe emocije i da fokus bude na poslu i financijama.

Zauzete Ribe imaju osjećaj da su se udaljile od svog partnera pa je potrebno da se približite i ponovo uspostavite balans s vašim emocijama i mentalnom sklopu. Nikako ne smijete dopustiti da mislite negativno u ovom mjesecu.

Slobodne Ribe mogu osjetiti simpatiju prema osobi s kojom su povezane poslovno ili preko posla. Komunikacija se poboljšava kako emotivno tako i s kolegama na poslu. Zdravlje nije loše, ali ipak pronađite vrijeme za sebe da se opustite.

Sretno svima u svemu!

Željka Knežević