Foto: pixabay.com

Period do 25. siječnja/januara 2022. godine zahtijevat će da kroz okolnosti i situacije u kojima želimo poduzimati neke akcije i dokazivati se, situacije gdje je potrebno pokazati poduzetnost i inicijativu, budemo fleksibilniji i prilagodljiviji na događaje i situacije s kojima ćemo se u narednom periodu susretati, dok Mars bude boravio u znaku Strijelca. Dobar je period da pokušate savladati i premostiti neke probleme koji vam stvaraju nezadovoljstvo, a koji vam mogu osigurati praktičnu sigurnost i realizaciju planova kroz poslovni status.

atma.hr – 78
Tranzitni Merkur 13. prosinca/decembra je napustio znak vatrenog Strijelca i prešao u kardinalni zemljani znak Jarca. U znaku Jarca zadržat će se do 02. siječnja/januara 2022. godine, ali će se kroz svoj retrogradni hod kroz znak Vodenjaka vratiti u znak Jarca krajem siječnja/januara i zadržat će se u istom do polovice veljače/februara.

Naredni period je dobar da sebi postavite neke praktične, realne i ozbiljne planove koji će dati rezultate kroz vrijeme. Planovi trebaju biti dugoročni kako biste riješili neke praktične probleme koji vas muče i stvaraju brigu.

Povoljan je period za dogovaranje i pregovaranje o vašem poslovnom statusu, karijeri i profesionalnom ostvarenju. Dobar je period da pokušate savladati i premostiti neke probleme koji vam stvaraju nezadovoljstvo, a koji vam mogu osigurati praktičnu sigurnost i realizaciju planova kroz poslovni status.

Razgovori i kontakti će biti usmjereni na ozbiljne stvari koje vas brinu i stvaraju teret već dugo vremena. Čitanje ozbiljne literature, vraćanje na neku knjigu koju ste u prošlosti čitali pa vam je bila teška za shvaćanje ili knjiga koju ste imali u planu pročitati, ali ste je iz nekog razloga odložili za neko drugo vrijeme.

S Merkurom u Jarcu učenje ide jedino uz strpljenje, jaku disciplinu i napor da bi temeljito i metodično uspjeli savladati nešto što vam je predstavljalo težinu.

Ipak, s ovim Merkurom će koncentracija biti dobra pa uz dobar plan i ustrajnost možete se organizirati i savladati nešto što vam je ostalo nedovršeno u smislu učenja i obrazovanja.

atma.hr – 52
Istog dana i tranzitni Mars napušta fiksni vodeni znak Škorpiona i prelazi u promjenjivi vatreni znak Strijelca.

Prema tome, period do 25. siječnja/januara 2022. godine zahtijevat će da kroz okolnosti i situacije u kojima želimo poduzimati neke akcije i dokazivati se, situacije gdje je potrebno pokazati poduzetnost i inicijativa, budemo fleksibilniji i prilagodljiviji na događaje i situacije s kojima ćemo se u narednom periodu susretati, dok Mars bude boravio u znaku Strijelca.

Mars u znaku Strijelca usmjerava svoju snagu koja mu je potrebna za životne izazove kroz hrabrost u ciljevima ispravnog, moralnog, naprednog, optimističnog, avanturističkog i filozofskog.

banner za knjige NOVAC I ZAKON PRIVLACENJA

Entuzijazam i optimizam Strijelca daju ovom Marsu dovoljno nade i snage da se izazovi i problemi mogu savladati uz dovoljno vjere, nade, idealizma i vedrine koje krase ovog Marsa pod vladavinom Jupitera.

Mars u Strijelcu svoju energiju usmjerava na kretanje i aktivnostima koje iziskuju slobodna, napredna, moderna uvjerenja, šire vidike i ideale, kao i kroz filozofiju, duhovnost, učenje, obrazovanje, kontakte sa strancima i putovanjima.

Za vikend nas očekuje pun Mjesec u znaku Blizanaca, kao i retrogradni hod Venere u znaku Jarca.

Jasmina Akin/astroportal.in