Foto: pixabay.com

Četiri planete u Lavu promiču opću dobru volju i zabavu početkom mjeseca. Potraga za zabavom poprima gotovo religiozni zanos. Osim veselja, tu su veliki poticaji za širenje vidika putem putovanja i učenja.

atma.hr – 78
Nedjelja 11. kolovoza/avgusta donosi razlog da razmislite dvaput. Jupiter se okreće izravno ujutro, a Uran te noći počinje dugotrajno retrogradno kretanje.

Ako ste u kompliciranoj situaciji, možda ćete poželjeti čekati do četvrtka, 15. kolovoza/avgusta da rješavate stvari.

Buduće opcije vjerojatno će postati jasnije nakon punog Mjeseca i kvadrata Merkura s Uranom u petak popodne.

U petak ujutro, 23. kolovoza/avgusta, Sunce ulazi u Djevicu. Stres napornog dana može na trenutak sakriti činjenicu da se kraj ljeta brzo približava.

atma.hr – 75Zvijezde za vikend usmjeravaju pozornost na ljetne užitke. Srca lijeno plutaju kroz opuštajući zadnji vikend u mjesecu.

Slučajni susret u ponedjeljak 26. kolovoza/avgusta mogao bi označiti početak važnog novog prijateljstva. Budite spontani i otvoreni prema mogućnostima. Vrijeme prolazi brzo čak i kad se lunarni ciklus smiri.

U petak 30.-og u mjesecu je mladi Mjesec u Djevici. Oni koji su još uvijek na odmoru, bit će jednako spremni za nabavu ili pakiranje svih potrebnih stvari za nadolazeći vikend.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

atma.hr – 78
1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here