Designed by Freepik

Retrogradnu Veneru će najviše osjetiti svi oni koji su rođeni ili imaju podznak u promjenjivim znakovima: Blizanci, Djevice, Strijelci i Ribe. Ali odnosi se i na sve nas ostale. Jako je važno u ovom periodu dobro se preispitati kako volimo i na koji način pružamo ljubav, ovo je vrijeme introspekcije.

atma.hr – 78
Pun Mjesec odvijat će se u znaku Škorpiona što stvara vrlo intenzivnu energiju. Zato je u ove dane bitno smirivanje svih negativnih emocija, posebno onih koje se odnose na znak Škorpiona. Možda kod sebe prepoznate tih dana, početkom svibnja/maja, neki vid ljubomore, potrebu da se osvećujete ili da istjerujete pravdu po svaku cijenu.

Isto tako, ako se osjećate bijesno, ljuto, agresivno (posebno se ovo odnosi na fiksne znakove kao što su Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak), a u ove dane to sve može biti još pojačano, budite na oprezu s tim emocijama, jer vas mogu savladati i donijeti vam jako velike emotivne neprilike i probleme sa samim sobom.

11. svibanj/maj 2020.

Merkur ulazi u znak Blizanaca, u svoje sjedište, gdje se osjeća kao “svoj na svome”. Za razliku od ožujka/marta ove godine, kad su se pokrenule neke stvari dok je Merkur bio u znaku Riba, gdje se ne osjeća dobro pa je donio cijelu problematiku: tada je pokrenuta čitava stvar kod nas oko koronavirusa i izolacije, sada u ovom periodu, kada zakorači u svoj znak Blizanaca, tamo gdje vlada i gdje ispoljava svoje najbolje osobine, osjetit će se polako kraj svega.

Komunikacija će biti znatno olakšana, puno ćemo se lakše razumjeti, iskazati svoje misli te lakše donijeti odluke. Ovo je posebno važno za sve one koji se bave medijima, pisanjem, marketingom, djecom, učenjem, sada će sva te područja doživjeti renesansu, procvat, pokret.

atma.hr – 39

13. svibanj/maj 2020.

Venera u Blizancima kreće svoj retrogradni hod koji će trajati do 25. lipnja/juna. Na planu emocija i u ljubavnim vezama to donosi mnogo toga iz prošlosti. Ovo će najviše osjetiti svi oni koji su rođeni ili imaju podznak u ovim promjenjivim znakovima: Blizanci, Djevice, Strijelci i Ribe. Ali odnosi se i na sve nas ostale, odnosno jako je važno u ovom periodu da se dobro preispitamo kako volimo i na koji način pružamo ljubav, ovo je svakako vrijeme naše introspekcije.

Ako postoje stvari iz prošlosti ili osobe sa kojima imate nejasne i nedefinirane odnose, ovo je vrijeme kada to možete razriješiti na jedan bolji i kvalitetniji način, jer ćete u ovim danima imati bolji uvid u sebe i svoje akcije od prije. Ovo nije vrijeme da se započinju nove veze ili nova poznanstva, jer retrogradnost daje samo usporavanje i nemogućnost da se ljubavna veza pokrene kako valja.

20. svibanj/maj 2020.

Sunce ulazi u znak Blizanaca pa počinje jedna lepršavija strana života. Sretan rođendan svim Blizancima! Za one koji su u podznaku Blizanac, ovo je vrlo lijep period koji mogu iskoristiti da pokrenu stvari osobne prirode, ali i stvari na ostalim poljima, jer na sve njih će sada moći utjecati jako pozitivno.

Blizanci će se u ovom periodu moći zaljubiti ili se može potvrditi neka lijepa ljubav koja im se događa unazad neko vrijeme, jer će Venera biti u njihovom znaku. Ovo je period kada se može pokrenuti nešto novo, drugačije, a što svatko kod sebe može prepoznati kao potencijal. Vrlo je važno da znate koje polje vam se nalazi u znaku Blizanaca u natalnoj karti, jer odatle dolazi pozitivna energija.

atma.hr – 78
22. svibanj/maj 2020.

Mlad Mjesec bit će u znaku Blizanaca pa je tada vrlo važno znati što možemo učiniti sa sobom i sa svojim budućim planovima. Na mlad Mjesec uvijek je dobro nešto započeti ili staviti točku na nešto što vas guši, na ono što vam stvara problem u komunikaciji s drugima ili na neku priču, odnos s drugima koji je za vas iscrpljujući i kompliciran.

Bilo bi dobro da postavite nove zadatke za sebe i svoj osobni razvoj, posebno iz kuta petog energetskog centra. Na primjer, dobro bi bilo započeti pisanje dnevnika kao vid terapije, izbacivanje misli iz sebe te poraditi na stabilnosti svojih misli i svojih odluka.

28. svibanj/maj 2020.

Merkur ulazi u znak Raka i donosi komunikaciju među ljudima, najviše iz kuta emocija, pravo iz srca, a koja će mnogima napraviti emotivni kaos. Posebno se ovo odnosi na kardinalne znakove kao što su Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarci. Oni će posebno osjetiti ovaj pritisak emocija i nezadovoljstva na tom planu. Oni neće tako lako i jednostavno sebi moći objasniti veliku dozu nervoze i napetosti u razgovorima s ljudima oko sebe.

Potreban im je sklad misli i osjećaja, samo što im to neće biti tada jednostavno da iznesu i primijene. Ovo mogu biti pojačane emocije i komplicirani odnosi unutar obitelji pa se savjetuje što manje loših riječi u krugu najmilijih te da što više razumijevanja i ljubavi pokazujemo u ovom periodu.

Nena Janković/astroportal.in

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here