Anita Moorjani, autorica megapopularne knjige „Ponovno rođena“, održat će svoj drugi seminar u Zagrebu, 26.-27.05.2018.g.

Anita je imala rak limfnih žlijezda u zadnjoj fazi, pala je u komu te su joj svi organi otkazali. Liječnici su vjerovali da je to njezin kraj. Nalazeći se na granici između života i smrti, shvatila je stvarni uzrok svoje bolesti. Nakon toga stanje joj se poboljšalo nevjerojatnom brzinom, a iz bolnice je otpuštena u roku od nekoliko dana. Pretrage su pokazale da u njezinom tijelu više nema ni traga zloćudnim stanicama. To iskustvo inspiriralo je Anitu u pisanju knjige jer je željela svima prenijeti važnost spoznaje vlastite veličanstvenosti.

160×600 text-45 desno

Samo dva tjedna nakon objavljivanja knjiga je postala bestseler na listi New York Timesa, a Anita se godinu za godinom nalazi na popisu najutjecajnijih duhovnih osoba na svijetu.

Cilj je radionice ukazati ljudima koje su stvari nužne za sretan i ispunjen život, a jedna od njih jest ljubav prema samome sebi. Sama autorica kaže: „O, pa ja zaista trebam biti ovakva. Nije potrebno da se zatirem u pokušajima da se uklopim. Da umanjujem svoju vrijednost, ili pretvaram u nešto što nisam. Ovo što jesam je prekrasan dar.“

Tijekom radionice koju je održala u Zagrebu, u 3.mjesecu 2015., Anitina izlaganja su bila ispraćena ovacijama.

Niti jedna riječ nije bila suvišna, niti jedna nije nedostajala. Točno, konkretno i precizno, uvodi nas u život i svijet kakvi oni jesu. Daje vrlo određene “upute” koje detaljno obrazlaže.

Za vrijeme radionice imate osjećaj da vam se sa svijesti dižu koprene. Promjena u vama počinje na radionici, nastavlja se nakon nje, i nastavlja trajati, mijenjajući vaš život iz osnove.

Imate osjećaj da je Anita, kada govori, tijelom prisutna, ali da njezine riječi dolaze iz nekih drugih dimenzija. Postalo nam je jasno zašto je Anita jedna od najtraženijih duhovnih osoba današnjice, a njezina predavanja unaprijed rasprodana.

Sretni smo što su Zagreb, i sudionici prve zagrebačke radionice, ostavili toliko dubok dojam na Anitu i njezinog supruga da su odmah najavili ponovni dolazak, na koji smo čekali pune tri godine.

Seminar se održava u hotelu Antunović, subota od 10.00 – 16.00 sati i nedjelja 10.00 – 18.00 sati.

Detaljnije informacije i prijave možete naći na: Anita Moorjani u Zagrebu.

Osoba za kontakt: Karmen Jerković Yucel
Telefon: 0976888791
E-mail adresa: je[email protected]
Web: www.centarzaosobnuizvrsnost.comPrethodna objavaS vjerom u sebe idite naprijed – Anđeli i Aki šapuću za period od 16.-30.04.2018.
Slijedeća objavaIskupljenje grijeha
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.