Poštovani,

Konačno i sa zadovoljstvom  Veda House organizira ayurvedske konzultacije s dr.Prathimom Nagesh u periodu od 16.09.2022.-19.09.2022. Radeći s doktoricom već zadnjih 7 godina u Parizu želja mi je bila da se ta suradnja nastavi i u Hrvatskoj. Njeno znajne o ayurvedi i pristup ljudima me osvojio na prvu. Nesebično i s puno strpljenja sluša i savjetuje svoje pacijente.

Svoje znanje o ayurvedi i vedama stječe od malih nogu od svojih roditelja i djeda.

Potječe iz obitelji vedskih znalaca, ayurvedskih doktora i jyotishija( vedski astrolozi). Vrsni je poznavatelj ayurvedskih biljaka te sama često radi svoje formule i recepte. Pošto je specijalizirala panchakarmu specijalnost su joj autoimune bolesti i svi drugi disbalansi. Čitanje pulsa “Nadhi Pariksha” uči od djetinjstva od svog djeda(ayurvedskog doktora), a kasnije i kroz fakultet ayurvede.

Dr Prathima Nagesh stekla je diplomu (BAMS) na SDM College of Ayurveda, Udupi, Indija. Nakon toga je specijalizirala Panchakarmu MD na SDM College of Ayurveda, Hassan, Indija. Također je obučena za klinička istraživanja (GCSRT) na Harvard Medical School 2020. U ayurvedskoj praksi je  25 godina.

Radi u Velikoj Britaniji i Europi više od 17 godina. Ima kliniku u Essexu, UK i također u Canary Wharfu, London, UK. Predavač je zadnjih 17 godina, a radi na “College of Ayurveda” (Milton Keynes) i prije je radila na “Middlesex University” London. Dr. Prathima Nagesh također je gostujući stručnjak u “School van Ayurveda” (škola Ayurvede) u Gentu, Belgija. Također je gostujući Vaidya i predavač u “Ahimsa centru” i Ayurvedskoj Akademiji Ahimsa” u Parizu.

Dr. Prathima Nagesh međunarodno je priznati govornik. Predstavila je radove i držala govore o ayurvedi na mnogim međunarodnim konferencijama i institutima u Indiji i Europi. Predstavljala je Ayurvedsko medicinsko udruženje i Ayurvedski koledž u “Domu parlamenta”, tijekom ayurvedskog sastanka za raspravu o propisima. Dr. Prathima Nagesh je direktor tvrtke “Agnihealthcare Ltd” UK, koja pruža kvalitetnu dijagnostiku pulsom nadi pariksha i tretmane panchakarme.

Cijena konzultacije od 30 min iznosi 560.00kn

Cijena konzultacije djeca (do 16 g.)  iznosi 280.00 kn

Narudžbe primamo na broj +385 98802 729 i  na mail: [email protected]

Veselimo se Vašem dolasku !

Vaš Veda House