Barbara Brennan daje prvu dubinsku studiju ljudskog energetskog polja svima koji teže sreći, zdravlju i svom punom potencijalu. Knjiga Iscjeliteljske ruke je vaš vodič u novu cjelovitost. Ona pruža nov obrazac ljudskom biću za zdravlje, međusobne odnose, bolesti. Vježbanje sposobnosti gledanja i pojašnjavanja aura.

atma.hr – 61
Jasnoćom fizičarke i strašću nadarene iscjeliteljice s dvadesetgodišnjim profesionalnim iskustvom, koje je radila s 10 000 pacijenata i učenika, Barbara Brennan daje prvu dubinsku studiju ljudskoga energetskoga polja svima koji teže sreći, zdravlju i svom punom potencijalu.

Naša fizička tijela postoje unutar šireg “tijela”, ljudskoga energetskoga polja ili aure, medija kroz koji stvaramo naše iskustvo stvarnosti, uključujući zdravlje i bolest. Upravo to energetsko polje daje nam snagu da se i sami izliječimo. To energetsko tijelo – tek nedavno potvrđeno od strane znanstvenika, ali dugo znano iscjeliteljima i misticima – početna je točka svih bolesti. Knjiga “Iscjeliteljske ruke” vaš je vodič u novu cjelovitost.

Ona pruža:

  • nov obrazac ljudskom biću za zdravlje, međusobne odnose i bolest
  • vježbanje sposobnosti gledanja i pojašnjavanja aura
  • objašnjenje kako ljudsko energetsko polje izgleda, funkcionira, kako se poremećuje, iscjeljuje i kako djeluje između prijatelja i ljubavnika
  • opise medicinski potvrđenih slučajeva izlječenja ljudi različitih profila s različitim bolestima
  • crtu vodilju za iscjeljivanje sebe i drugih
  • autoričinu osobnu intrigantnu životnu avanturu koja nam pruža model rasta, hrabrosti i mogućnosti proširene svijesti

Ova je knjiga imperativ svim ambicioznim iscjeliteljima, nadahnuće je svima koji žele shvatiti istinsko ljudsko biće s one strane “vidljivog očima”, te dar svim ljudima Novog doba koji žude za razumijevanjem biti života i zdravlja.

atma.hr – 61
O autoru:

Barbara Brennan je iscjeliteljica, psihoterapeut i znanstvenica. Bila je znanstvena istražiteljica NASA-e u Goddardovom centru za svemirske letove (Goddard Space Flight Center) radeći magisterij iz atmosferske fizike na Univerzitetu Wisconsin.  Posljednjih petnaest godina proučavala je i radila na ljudskom energetskom polju te sudjelovala u istraživačkom projektu Drexel univerziteta i Instituta za novo doba (Institute for the New Age).

Učila je bioenergetsku terapiju na Institutu za psihofizičku sintezu (Institite for Psvchophvsical Svnthesis), u Zajednici cjelovite osobe (Communitv of the Whole Person), a osnove energetike na Institutu za novo doba. Radila je i s američkim domorodačkim iscjeliteljima.

Barbara danas drži predavanja i vodi radionice koje se bave ljudskim energetskim poljem, iscjeljivanjem i kanaliziranjem. Vodila je radionice u mnogim dijelovima Sjedinjenih Država, Kanade i Europe. Ima privatnu praksu u New York Cityju i East Hamptonu, New York. Član je Pathwork udruženja, Phoenicia, New York.

Barbara Ann Brennan: Iscjeliteljske ruke

SVE o liječenju kroz ljudsko energetsko polje

Barbara Brennan daje prvu dubinsku studiju ljudskog energetskog polja svima koji teže sreći, zdravlju i svom punom potencijalu. Knjiga Iscjeliteljske ruke je vaš vodič u novu cjelovitost. Ona pruža nov obrazac ljudskom biću za zdravlje, međusobne odnose, bolesti. Vježbanje sposobnosti gledanja i pojašnjavanja aura.

Naša fizička tijela postoje unutar šireg “tijela”, ljudskoga energetskoga polja ili aure, medija kroz koji stvaramo naše iskustvo stvarnosti, uključujući zdravlje i bolest.

350 stranica, format: 16 x 24

Cijena: 190 kn 171 kn – Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here