Besplatan interaktivni webinar centra Prirodno roditeljstvo zamišljen je kao ugodno i sigurno mjesto gdje u opuštajućoj atmosferi možete postaviti pitanja, podijeliti vlastita iskustva ili nedoumice, iznesti brige koja vas muče po pitanju roditeljstva, s naglaskom na temu MOJE DIJETE U VRTIĆU.

Tijekom webinara pričat ćemo o načinima kako se što bolje pripremiti za separaciju od vašeg djeteta, kako pripremiti i sebe i dijete na novu fazu u životu, kako omogućiti djetetu što bolju adaptaciju, te ćete dobiti zanimljive informacije koje vam mogu biti od koristi u trenutku kada vaše dijete započinje socijalizaciju, tako važan korak u njegovom i vašem životu.

Dotaknut ćemo se tema poput separacije, socijalizacije, regresije, zaljubljivanja i sličnih izazova koje vaše dijete prolazi, te ćete dobiti odgovor što je najvažnije u vašem odnosu, kako bi odnos sa vašim djetetom bio što kvalitetniji, bolji i ljepši, na radost i vas i vašeg djeteta.

Ako vam išta od navedenog budi znatiželju vidimo se 27.08.2021 u 19 h, uz obavezno korištenje video kamere, preko platforme zoom.

Prijave su obavezne na [email protected] ili [email protected]
Interaktivni webinar vodi Ivana Lipak, praktičarka Integralne tjelesne psihoterapije, a predviđeno trajanje je sat vremena.

Dobrodošli!