Besplatna MALA ŠKOLA EMOCIONALNE INTELIGENCIJE,
početak 20.rujna od 18-20 h u Centru za duhovni razvoj Brahma Kumaris, Medovićeva 10.

Škola će se održavati redovito svaki petak u isto vrijeme do kraja studenog 2019.godine.

Zašto doći na Malu školu Emocionalne inteligencije?

atma.hr – 45

Zato jer je emocionalna inteligencije usko povezana sa našim stavom samopouzdanja (samopouzdanje nije osjećaj već stav), samopoštovanjem i našim integritetom.

Razumjevanje svojih emocija i demistificiranje njihova utjecaja na naše ponašanje, stavove, interakcije, način procjenjivanja životnih prioriteta itd. u svakodnevnom životu, oslobađa nas od emocionalne boli i potisnutih emocionalnih blokada zbog kojih imamo problema u kreiranju kvalitetnog i zadovoljnog života..

Emocionalna je inteligencija je sposobnost prepoznavanja emocija, tj. njeno prihvaćanje, shvaćanje njena utjecaja na naše životne odabire i razumjevanje tuđih stavova i reakcija.

Razumjevanje i prihvaćanje svojih emocionalnih problema pomaže u razumjevanju tuđih i na taj način uspostavljamo bolje odnose i interakcije s drugima.

Emocionalna inteligencija pomaže u stvaranju kvalitetnog života jer je u samoj suštini izraza Emocionalne inteligencije i svojevrsni paradoks – kada smo emocionalno inteligentni onda smo najmanje emocionalni (pod utjecajem onih loših emocija) i tako u stanju uspješno kreirati svoj kvalitetan i svrhovit život.

Prijave na Malu školu su obavezne na 097 6830310 ili na [email protected]

Malu školu Emocionalne inteligencije vodi Lidia Černi, psihoterapeut, NLP life coach, emocionalni terapeut i holistički trener (coach)

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here