Besplatna MALA ŠKOLA EMOCIONALNE INTELIGENCIJE,
početak 20.rujna od 18-20 h u Centru za duhovni razvoj Brahma Kumaris, Medovićeva 10.

Škola će se održavati redovito svaki petak u isto vrijeme do kraja studenog 2019.godine.

Zašto doći na Malu školu Emocionalne inteligencije?

45

Zato jer je emocionalna inteligencije usko povezana sa našim stavom samopouzdanja (samopouzdanje nije osjećaj već stav), samopoštovanjem i našim integritetom.

Razumjevanje svojih emocija i demistificiranje njihova utjecaja na naše ponašanje, stavove, interakcije, način procjenjivanja životnih prioriteta itd. u svakodnevnom životu, oslobađa nas od emocionalne boli i potisnutih emocionalnih blokada zbog kojih imamo problema u kreiranju kvalitetnog i zadovoljnog života..

Emocionalna je inteligencija je sposobnost prepoznavanja emocija, tj. njeno prihvaćanje, shvaćanje njena utjecaja na naše životne odabire i razumjevanje tuđih stavova i reakcija.

Razumjevanje i prihvaćanje svojih emocionalnih problema pomaže u razumjevanju tuđih i na taj način uspostavljamo bolje odnose i interakcije s drugima.

Emocionalna inteligencija pomaže u stvaranju kvalitetnog života jer je u samoj suštini izraza Emocionalne inteligencije i svojevrsni paradoks – kada smo emocionalno inteligentni onda smo najmanje emocionalni (pod utjecajem onih loših emocija) i tako u stanju uspješno kreirati svoj kvalitetan i svrhovit život.

Prijave na Malu školu su obavezne na 097 6830310 ili na [email protected]

Malu školu Emocionalne inteligencije vodi Lidia Černi, psihoterapeut, NLP life coach, emocionalni terapeut i holistički trener (coach)

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.