Radionica u kojoj ćete imati priliku kroz duboko theta stanje uma pristupiti periodu svog života kad ste bili u majčinoj utrobi. Korištenjem naprednih alata koji pojačavaju intuiciju iz tehnike Theta iscjeljivaja bit će vam omogućeno da vidite i osjetite sebe, kao bebu u maternici.
Preduvjet: Nema preduvjeta, ova radionica je otvorena za svih

atma.hr – 45

29.04.2020. od 17 do 20 sati

Na radionici ćete čuti više informacija o tome kako se duša spaja s tijelom, kako se spaja s majkom i njenim osjećajima, te kakvu ulogu ima otac u tom periodu.

SVRHA RADIONICE:

Fetalni period veoma je važan jer predstavlja temelj našeg daljnjeg života. Shvatiti sebe iz tog doba znači shvatiti mnoge događaje koji su se dogodili kasnije. Iscjeliti sebe u tom periodu znači promijeniti svoju sadašnjost i budućnost.

FETALNI PERIOD

U tom periodu počinje se graditi naša neuronska mreža, te se u bazu mozga ugrađuju prvi dojmovi o svijetu. Impulsi iz vanjskog svijeta te impulsi koji dolaze od majke čine prve stavove i vjerovanja o tome kako izgleda svijet.
Koje to poruke šalju majčini osjećaji i misli fetusu? Što god to bilo to će predstavljati temelj za osjećaj uzemljenosti u odrasloj dobi. Temelj za osjećaj sigurnosti, vjere u sebe, samopouzdanja, snage, itd…

Kroz taj period izgrađuju se naši osjećaji prava:
– pravo na postojanje
– pravo na imanje (materijalnog)

Prva čakra se počinje razvijati čim se fetus poveže s dušom. Svi izazovi prve čakre kao što su nedostatak novca, sigurnosti, podrške, itd… mogu nastati kroz nepravilan razvoj fetusa u tom periodu.

atma.hr – 45

Kad ne postoji dobar temelj iz fetalnog perioda razvijaju se osjećaji:

 • Napuštenost
 • Odbačenost
 • Strahovi
 • Nepripadnost
 • Usamljenost
 • Tuga

Kad postoji dobar temelj iz fetalnog perioda razvijaju se osjećaji:

 • Vjera u sebe
 • Ljubav prema sebi
 • Sigurnost
 • Sposobnost da imamo i zadržimo materijalno
 • Sposobnost da primimo priznanje
 • Dobar odnos sa hranom
 • Identificiranje i priznavanje potreba vlastitog tijela

VJEŽBE KOJE ĆEMO RADITI:

U prvoj vježbi ćemo na radionici identificirati možebitne događaje koji su ometali naše fetalni period. Bilo bi dobro da prije radionice pitate mamu o tom periodu svog života.
U drugoj ćemo korštenjem dubokog theta stanja intuitivno skenirati taj period i doći do novim informacija i saznanja.

Kroz treću vježbu ćemo iscjeliti problematične događaje, povući štetna vjerovanja i emocije i reprogramirati sami sebe unatrag kroz vrijeme.

U četvrtoj vježbi ići ćemo pojačati energiju duše koja nam je na raspolaganju u ovom životu.
Ovu zadnju vježbu razvila je Nada Šegvić kroz iskustva na svojim astralnim putovanjima, te će održati i kratko predavanje o tome prije nego budemo išli u vježbu
.
PRIMJER SA SEMINARA:

fetalni period 1

Osoba ima problema s financijama, cijeli život nedostaje novaca i stalno ima osjećaj da nikad nema dovoljno. U ovoj vježbi otkriva da dok je mama bila trudna ona i otac sjede za stolom i raspravljaju kako nemaju dovoljno novaca za dijete. Nekim čudnim putem ti stavovi se prenesu na bebu i ta osoba kad odraste reflektira ta stajališta. Nikad nema dovoljno za sebe, jer su tako mama i tata rekli da je svijet takav.

Iscjeljivanjem tog sjećanja osoba se osobađa tih uvjerenja i počinje mijenjati svoju financijsku situaciju, osjeća se smirenije, uzemljenije i sigurnije u sebe.

fetalni period 2

MI SMO KAO SPUŽVE:

Kad smo tako maleni u fetalnom periodu mi smo kao spužve. Samo upijamo ono što svijet oko nas nudi, u nadi da ćemo shvatiti gdje smo to došli. Upišite ovu radionicu i saznajte što ste vi upili, a više vam ne služi u životu. Prođite s nama kroz theta vježbe i otpustite to.

VODITELJICA:
Nada Šegvić, Certificate of Science of ThetaHealing®

PRIJAVA:
Obavezna prijava preko donje prijavnice. Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u radionicu na email sat vremena prije početka. Radionica se održava preko programa Zoom.

Prijavnica za Besplatnu ONLINE radionicu: Fetalni period

prijavi se

atma.hr – 52