Besplatna trodnevna radionica

Razumijevajući važnost sadašnjeg trenutka
OSTVARITE ONO ŠTO ŽELITE VEĆ DANAS

održavati će se 12., 19. i 26. travnja od 18-20 sati u Centru za duhovni razvoj Brahma Kumaris, Medovićeva 10.

Kako to ostvariti? Razumijevajući važnost ovog jednog dana u kojem vječno živimo. Fokusirajući svoje napore na samo ovaj trenutak sada, uistinu možemo postići sve što želimo, možemo živjeti život kakav želimo! Isto tako možemo promjeniti sve s čime nismo zadovoljni, jedino sada, u ovom trenutku svog života.

atma.hr – 45

Gdje je život? Ovdje. Sada. Sada se isprva čini tako malenim, kratki odsječak vremena između prošlosti i budućnosti, a ipak je u njemu sakrivena cjelokupna životna snaga. Prije te spoznaje, nismo bili tu, spavali smo, a sada smo prisutni i budni….Život je uvijek sada. Što god se dogodilo, što god doživljavamo, osjećamo mislimo, činimo, to je uvijek sada. To je jedino vrijeme koje postoji.

I ako neprestano propuštamo to sada, opiremo mu se, odbijamo ga, pokušavamo od njega pobjeći u proživljenu prošlosti i apstraktnu budućnost, pretvaramo ga u sredstvo za postizanje cilja, u tom slučaju propuštamo bit svoga života jer smo zapravo zapeli u svijetu snova i slika, koncepata, oznaka, tumačenja, prosudbi – sve je to uvjetovani sadržaj našeg uma za kojeg smatramo da predstavlja ‘naše ja’.

I na taj način se isključujemo iz punine života koja jest kakvoća ovog trenutka. Kada nismo u skladu s onim što jest, nismo u skladu sa životom. Glupo se borimo kako bismo dosegli ‘nekakvu’ točku u budućnosti u kojoj kao postoji veća sigurnost, živost, obilje, ljubav, radost… nesvjesni da te stvari čine bit onoga što vi već jesmo. Sve što se traži od nas da bismo pristupili toj biti jest da sadašnji trenutak učinimo svojim prijateljem.

No život je uvijek SADA -DANAS. Što god se dogodilo, što god doživljavamo, osjećamo mislimo, činimo, to je uvijek sada. To je jedino vrijeme koje postoji. ISKORISTIMO GA MAKSIMALNO za sebe!

Prijave su obavezne na 097 6830 310 ili na [email protected]

Voditeljica: Lidia Černi NLP life coach, emocionalni trener, vodi brojne radionice samorazvoja, samopoštovanja, emocionalne slobode i tečajeve meditacije, samopouzdanja, otklanjanja stresa, pomaže pojedincu osvijestiti svoje najveće potencijale i svoju izvrsnost

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here